Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Απάτη το εξώδικο των οπαδών του Σώρρα προς την εφορία!

Του Ελευθέριου Ρήνου.

Δεν θέλει φυλακή, ζουρλομανδύα εφ' όρου ζωής θέλει.Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Σώρρας χρησιμοποίησε, ως μια ακόμη μέθοδο προσέλκυσης θυμάτων και ψηφοφόρων στο κόμμα που δημιούργησε (δεν υπάρχουν πολιτικοί φορείς, έτσι ονομάζονται τα κόμματα αγαπητά θύματα), ανακοίνωση πως θα πλήρωνε τους φόρους, τα δάνεια και τις υποχρεώσεις των πολιτών προς τους ασφαλιστικούς φορείς. Έβαλε λοιπόν τους ανυποψίαστους πολίτες να σταματήσουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και να στέλνουν εξώδικα, με τα οποία ζητούν την είσπραξη των οφειλών τους από τα 600 δις του Σώρρα, δηλαδή από ένα τμήμα των 2.8 τρις δολαρίων του Wozny...

Πρόσφατα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου εξέδωσε μια ανακοίνωση για τα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «πριν να επέλθει ανεπανόρθωτη βλάβη σ’ αυτούς από τον εφησυχασμό που μπορούν να δημιουργήσουν οι εκπορευόμενες από την παραπάνω πολιτική κίνηση ολότελα αβάσιμες και παραπλανητικές συμβουλές, να συμβουλεύονται τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους για το ποια ένδικα βοηθήματα και ένδικα μέσα μπορούν να αντιτάξουν για να αμφισβητήσουν την ουσία των εις βάρος τους απαιτήσεων ή (και) να προσβάλλουν τη διαδικασία είσπραξης τους. Εάν δε η οικονομική τους κατάσταση δεν επιτρέπει την ανάθεση σχετικής εντολής σε δικηγόρο της επιλογής τους, τους ενημερώνουμε ότι, εφ’ όσον πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, μπορούν να ζητήσουν τον διορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου μέσω του θεσμού της νομικής βοήθειας, χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά.

Τέλος, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η παρούσα ανακοίνωση, καθώς και το σχετικό υλικό που ευρίσκεται στα χέρια μας και αποδεικνύει τα παραπάνω, θα διαβιβαστεί με μέριμνα μας στον αρμόδιο Εισαγγελέα για την διακρίβωση της τυχόν διάπραξης ποινικών αδικημάτων από τους συντάκτες της παραπάνω εξωδίκου και των σχετικών ανακοινώσεων που περιλαμβάνει αυτή, όσους την διακινούν, αλλά και όσους, εν γνώσει της ανακρίβειας της, προσπαθούν να πείσουν άλλους να προβούν σε χρήση της» (ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ: http://www.cretalive.gr/crete/ston-eisaggelea-kata-kinhshs-sorra-o-dikhgorikos-syllogos).

Όταν για πρώτη φορά είχαμε αναφερθεί στον Stephen Louis Wozny και την προέλευση των ψευδών «χρεογράφων» που διακινεί ο Σώρρας, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν εξαγριωθεί. Τα «επίθετα» που δημοσίευαν συναγωνίζονταν τις ευφάνταστες ιστορίες και κατηγορίες εναντίον μου. Φυσικά, τότε δεν γνώριζαν τάχα ποιος ήταν ο Wozny και ήταν σίγουροι πως δεν είχε σχέση με την προέλευση των «χρημάτων». Τότε τα τεράστια κεφάλαια του Σώρρα τα είχε δώσει ο Ομπάμα, γιατί του πούλησε ο Αρτέμης τεχνολογία διαστημικών καυσίμων από την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος, βεβαίως βεβαίως.

Τα «ομόλογα» έληξαν - δηλαδή έγιναν άμεσα ρευστοποιήσιμα το 2014 - αλλά η εξήγηση για το γεγονός ότι δεν υπήρχε ακόμη απτό χρήμα ήταν ότι ο Ομπάμα παρακάλεσε τον Αρτέμη να περιμένει ακόμη 4 χρόνια, γιατί δεν είχε μετρητά εκείνη τη στιγμή. Όλα αυτά σε βίντεο για γερά στομάχια.

Εξώδικο Stephen Louis Wozny προς τον δικηγορικό σύλλογο της Washington. Φωτο 1Το τιμολόγιο του απατεώνα Stephen Louis Wozny για 2.8 τρις δολάρια προς τον Δικηγορικό Σύλλογο της Washington. Φωτο 2Το τιμολόγιο του απατεώνα Stephen Louis Wozny για 2.8 τρις δολάρια προς τον Δικηγορικό Σύλλογο της Washington. Φωτο 3Όπως έχω γράψει τόσες φορές και έχουμε παρουσιάσει με τον Γιώργο Γιαλτουρίδη, τον άνθρωπο που με την έρευνά του έριξε φως σε αυτή την υπόθεση με ατράνταχτα στοιχεία, ο Wozny είναι ένας διαγραμμένος δικηγόρος από την πολιτεία της Washington, ο οποίος θεώρησε ότι το όνομά του είναι εμπορικό σήμα και άρχισε να χρεώνει 500.000 δολάρια όποιον το ανέφερε. Έτσι, πήγε να χρεώσει τον δικηγορικό σύλλογο της Washington με σχεδόν 3 τρις δολάρια για τις πολλαπλές φορές που έγραψαν το όνομά του στην απόφαση διαγραφής του από το σύλλογο, οπότε και του είχαν συστήσει να δει ψυχίατρο. H διαγραφή του βρίσκεται ακόμη ανηρτημένη στο site του δικηγορικού συλλόγου στο https://www.mywsba.org/DisciplineNotice/DisciplineDetail.aspx?dID=537

Για του λόγου το αληθές, παρουσιάζουμε το μονομερές τιμολόγιο που έστειλε ο Stephen Louis Wozny προς τον δικηγορικό σύλλογο, όπου εξηγεί τα παραπάνω (φωτο 1-3).

Στη συνέχεια ο Wozny εξέδωσε μονομερείς συναλλαγματικές, τις οποίες μέσω διαδικτύου υπέβαλε στην πολιτεία της Washington, στο σύστημα UCC1. Η υποβολή στο σύστημα UCC1, παρά τα όσα υποστηρίζει η εγκληματική οργάνωση, δεν αποτελεί επιβεβαίωση των πλαστών συναλλαγματικών του Wozny, αλλά είναι ένα απλό σύστημα αναφοράς, για να ανακοινώσει δημόσια ο κάθε πιστωτής το χρέος που θεωρεί ότι του οφείλουν και να αποκτήσει προτεραιότητα σε περίπτωση κατάσχεσης. Το 2014, επικοινωνώντας τηλεφωνικά στον «αέρα» της Ζούγκλας με την υπεύθυνη του UCC1 στην πολιτεία της Washington κα Rhonda, μου ξεκαθάρισε για μια ακόμη  φορά ότι τα «χρεόγραφα» αυτά είναι «ψεύτικα»!

Βίντεο. Το ντοκιμαντέρ του zougla.gr για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και τα 600 δις εντοπισμένο στη στιγμή των τηλεφωνημάτων προς τις αμερικανικές αρχές : https://www.youtube.com/watch?v=afMyClk0fMQ&feature=youtu.be&t=43m12s

Από τον Μάρτιο του 2014, είχαμε παρουσιάσει την απάτη του Wozny και τη σύνδεση με τον Σώρρα (βλ. Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές – https://0mignatiou.com/2014/03/o-stephen-louis-wozny-kei-to-sorra-tous-opadous-tou-ke-tis-ellinikes-arches/). Όταν η απάτη στην Αμερική «πάλιωσε» και ο Wozny δεν μπορούσε πλέον να πουλήσει σε εύπιστους «επενδυτές» τμηματικά δικαιώματα του υποτιθέμενου χρέους, μεταβίβασε όλες τις μονομερείς συναλλαγματικές, δικής του κατασκευής, στον Σώρρα. Οι συναλλαγματικές αυτές ονομάστηκαν «ομόλογα», ωστόσο δεν περνάνε ούτε σε λαϊκή αγορά του Πακιστάν.

Εικόνα 4. Η επίσημη άρνηση, μέσω UCC1, του δικηγορικού συλλόγου της Washington την 31η Ιανουαρίου 2005, για το υποτιθέμενο χρέος του Wozny.Φυσικά, ο δικηγορικός σύλλογος της Washington απάντησε μέσω του επίσημου συστήματος UCC1 και ενημέρωσε πως δεν αναγνωρίζει την παραμικρή οφειλή. Στη συνέχεια ο Wozny πήγε να ζητήσει τη χρεοκοπία του δικηγορικού συλλόγου, με βάση τις συναλλαγματικές του. Το 2007 έχασε το δικαστήριο λόγω απάτης, όπως γράφει η δικαστική απόφαση και εκεί τελείωσε το «παραμύθι» σε αμερικανικό έδαφος (φωτο 4).

Για να απαντήσει στην ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου του Ηρακλείου που αναφέραμε στην αρχή του άρθρου, η ομάδα Σώρρα μέσω του site παραπληροφόρησης που τηρούν, ανάρτησαν ένα έγγραφο που αποκαλούν: «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. BLEAKLEY PLATT, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD». Πρόκειται για ένα τεράστιο λάθος όμως από τους ανθρώπους που οι ίδιοι έχουν πιστέψει τα ψέματά τους, Εικόνες 5. Η επιστολή του αμερικανού δικηγόρου Mulligan, εκ μέρους του Σώρρα, προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.Εικόνα 6. Η επιστολή του αμερικανού δικηγόρου Mulligan, εκ μέρους του Σώρρα, προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.Εικόνα 7. Η επιστολή του αμερικανού δικηγόρου Mulligan, εκ μέρους του Σώρρα, προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.Εικόνα 8. Η επιστολή του αμερικανού δικηγόρου Mulligan, εκ μέρους του Σώρρα, προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.αφού αυτό το έγγραφο δεν είναι επιβεβαίωση, αλλά γράμμα του δικηγόρου του Σώρρα στην Αμερική, με τον οποίον έχω μιλήσει τηλεφωνικά, προς το εκεί Υπουργείο Οικονομικών.

Εικόνες 5 – 8. Η επιστολή του αμερικανού δικηγόρου Mulligan, εκ μέρους του Σώρρα, προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.

Κατ' αρχάς, οφείλω να αναφέρω ότι αυτό το τραγικό έγγραφο χρησιμοποιήθηκε σε ελληνικό δικαστήριο στην εκδίκαση της γνωστής μηνυτήριας αναφοράς του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του Αρτέμη Σώρρα, ως επιβεβαίωση κρατικού ελέγχου στις ΗΠΑ, υπόθεση για την οποία, με πλαστά χρεόγραφα, άσχετα έγγραφα και ψευδομάρτυρες, αθωώθηκε ο Σώρρας για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων!!!

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η επιστολή δεν είναι επιβεβαίωση. Δεν είναι πιστοποίηση. Είναι μια πραγματική επιστολή από τον δικηγόρο κ. William Mulligan, με την οποία υποστηρίζει πως έστειλε στις αμερικανικές αρχές αντίγραφα των ψευδών συναλλαγματικών που η εγκληματική οργάνωση του Wozny έδωσε στο Σώρρα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ο κ. Mulligan μου επιβεβαίωσε τα παραπάνω, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σώρρας του παρέδωσε τα σχετικά χρεόγραφα. Ο Mulligan υποστηρίζει πως οι αμερικανικές αρχές δεν του απάντησαν ποτέ και μάλιστα του προώθησα τη ρητή απάντηση που έλαβα εγώ από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, σύμφωνα με την ποία τα «χρεόγραφα» αυτά είναι ψεύτικα και δεν αποτελούν υποχρέωση των Ηνωμένων Πολιτειών. Η δικαιολογία του ήταν ότι εκείνη την εποχή δεν είχε λάβει αντίστοιχη απάντηση.

Ας δούμε καλύτερα όμως αυτή την επιστολή που δημοσίευσε η οργάνωση του Σώρρα. Έχει ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2012 και περιγράφει τα International Bills of Exchange (Διεθνείς Συναλλαγματικές) κάποιου Stephen Louis Wozny. Ομολογούν δηλαδή οι ίδιοι άνθρωποι ότι δεν μιλάμε για κάποια άλλα «ομόλογα» ή κάποια άλλα «περιουσιακά στοιχεία», αλλά για τις συγκεκριμένες απάτες με το όνομα – δήθεν εμπορικό σήμα - του Wozny. Στη σελίδα 2 αναφέρεται ότι αυτά τα «χρεόγραφα» μεταβιβάστηκαν από τον James Salmon, εκ μέρους της εταιρείας Red Panther Limited, στον Σώρρα την 1η Αυγούστου 2012 με έγγραφο πληρεξούσιο, που ήδη παρουσιάσαμε στο παρελθόν (βλ. Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές – https://0mignatiou.com/2014/03/o-stephen-louis-wozny-kei-to-sorra-tous-opadous-tou-ke-tis-ellinikes-arches/).

Για αυτά τα «κουρελόχαρτα» λοιπόν Έλληνες πολίτες στέλνουν εξώδικα στην εφορία, συμμετέχοντας ενεργά στην απάτη και ουσιαστικά γίνονται γρανάζι της όλης εγκληματικής οργάνωσης και στην άγνοιά τους προσπαθούν να εξαπατήσουν το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς!

Ακόμη πιο δυστυχές είναι ότι το ελληνικό δικαστήριο που δίκασε τον Σώρρα δέχθηκε το πληρεξούσιο της εταιρείας Red Panther Limited προς τον Σώρρα με ημερομηνία 1 Αυγούστου 2012, όταν η ίδια εταιρεία στην Αγγλία έκλεισε από το 2011 (βλ. https://www.companiesintheuk.co.uk/ltd/red-panther). Μιλάμε για ανθρώπους που πουλάνε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και βρίσκονται ακόμη εκτός φυλακής, γιατί η ελληνική δικαιοσύνη αργεί χαρακτηριστικά.

Στη σελίδα 2 λοιπόν, ο δικηγόρος κ. Mulligan δεν πιστοποιεί το παραμικρό. Ζητάει από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής να πιστοποιήσει εκείνο ότι τα «χρεόγραφα» είναι γνήσια, ότι αποτελούν χρέος του κράτους, ότι η αξία τους είναι 2.8 τρις δολάρια και κάτι ψιλά και ότι οι αρχές έχουν ενημερωθεί για το χρέος αυτό. Βέβαια, δεν έχουν να μας δείξουν κάποια απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών, πολύ απλά γιατί ακόμη κι αν τους έστειλαν, την «έθαψαν». Σε εμένα οι αμερικανικές αρχές απάντησαν, όπως απάντησαν και στην Τράπεζα της Ελλάδας και στις  ελληνικές αρχές που πλέον κινητοποιήθηκαν. Μάλιστα, η τελευταία τετράωρη κατάθεσή μου στην απεσταλμένη ομάδα αρμόδιου εισαγγελικού γραφείου στην Ελλάδα, ήταν πλήρης τόσο σε εξηγήσεις, όσο και σε έγγραφα, που θεωρώ πλέον ότι έχει αρχίσει να διαγράφεται το τέλος αυτής της ιστορίας.

Στη σελίδα 3, ο δικηγόρος, δια της επιστολής του, ζητάει την κοινοποίηση της όποιας απάντησης του Υπουργείου Οικονομικών στην εταιρεία Diamond + Diamond Merchant Banking Group, η οποία στη σελίδα 2 φαίνεται να είναι η εταιρεία «θεματοφύλακας» των «κατατεθειμένων 600 δις». Είναι η εταιρεία του «αξιότιμου» μάρτυρα Αντώνη Διαμαντόπουλου, γνωστού στον Καναδά ως Anthony Diamond, ο οποίος εμφανίστηκε ως «τραπεζίτης» στο δικαστήριο που αθώωσε τον Σώρρα. Ο «τραπεζίτης» όμως έχει ήδη καταδικαστεί για παρόμοιες απάτες στον Καναδά και μόνο τραπεζίτης δεν είναι, αφού η Diamond + Diamond Merchant Banking Group δεν είναι τράπεζα. (βλ. «Court punishes man twice for same contempt order» - http://www.lawtimesnews.com/201210012084/headline-news/court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order).

Το κόλπο λοιπόν ήταν να καταθέσουν τα ψεύτικα χρεόγραφα σε ένα «θεματοφύλακα», ο οποίος θα βεβαίωνε προς τρίτους τα πάντα! Λεφτά υπάρχουν και μπόλικα και τα κρατάει ο Anthony Diamond, ο οποίος εξέδιδε αποδείξεις κατάθεσης, για κάθε χαζό. Στην πορεία ο Αρτέμης πιθανά να πίστεψε ότι τα λεφτά υπάρχουν στην πραγματικότητα και σε αίτημ;a του προς το ΤΧΣ για την εξαγορά των τεσσάρων μεγαλύτερων τραπεζών έστειλε το πλαστό χρεόγραφο του Wozny, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης. Αυτό το χρεόγραφο πήγε στην Τράπεζα της Ελλάδας και μετά την επικοινωνία τους με τις αμερικανικές αρχές, προωθήθηκε στον εισαγγελέα για απόπειρα εξαπάτησης του Ελληνικού Δημοσίου.

Βέβαια, το όνομα William Mulligan δεν μου ήταν άγνωστο, πριν δω αυτές τις επιστολές και μιλήσω μαζί του. Ο δικηγόρος William Mulligan ήταν ο δικηγόρος του Neil Keenan στην υπόθεση των «παγκόσμιων καταπιστευμάτων». Πρόκειται για την αγωγή του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων του Neil Keenan, ως εκπροσώπου της «οικογένειας του Δράκου» κατά του Πάπα, του Μπερλουσκόνι, των Ηνωμένων Εθνών, της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ και άλλων.

Εκείνη η αγωγή έγινε από τον Mulligan, μετά τις συλλήψεις για πλαστά αμερικάνικα ομόλογα στην Ιταλία, οπότε στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Keenan και υποστήριξε ότι τα ομόλογα ήταν δήθεν αληθινά, ανήκαν στην «πασίγνωστη οικογένεια του Δράκου» και του τα έκλεψαν οι συλληφθέντες μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και το «σύστημα». Τα ζήτησε λοιπόν πίσω και για όποιους έχουν όρεξη να διαβάζουν θεωρίες συνωμοσίας για το Bretton Woods, τα χρυσάφια και τους δράκους, ας διαβάσουν τα ίδια παραμύθια που λέει και ο Σώρρας, τουλάχιστον από την πηγή τους http://www.ellaster.nl/2016/04/15/the-trillion-dollar-lawsuit/ . Τουλάχιστον, ο Keenan ακόμα προσεύχεται προς το αόρατο πεδίο, για να του υποδείξουν οι αρχαίες θεότητες πού βρίσκεται κρυμμένος ο θησαυρός και δεν μαζεύει συνδρομές από Έλληνες πολίτες.

Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση στην αντιδικία με τους συγκεκριμένους ανθρώπους είναι ότι όταν ζορίζονται από τη δικαιοσύνη, ρίχνουν τα πάντα στους φανατικούς οπαδούς τους. Δεν με έβριζε λοιπόν ο Σώρρας τάχα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάποιος άλλος τα γράφει αυτά, καρφώνοντας τον διαχειριστή των σελίδων του. Ο Αρτέμης Σώρρας και η Βίκυ Χαραλάμπους δεν παίρνουν λεφτά από τον κόσμο, μόνοι τους οι οπαδοί ξοδεύουν χρήματα, για να βάζουν τη φάτσα του Σώρρα στις ταμπέλες επειδή έτσι θέλουν. Το γνωστό blog τους δεν έχει σχέση με τον Σώρρα, τάχα, οι δηλώσεις του που αναπαράγονται εκεί είναι ψευδείς από το διαχειριστή του blog, αφού όπως είναι γνωστό δεν βρίζει ποτέ ο Σώρρας.

Βίντεο (2014). Αναλυτική επεξήγηση της απάτης των 600 δις του Σώρρα και των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων», με παρουσίαση των απαντήσεων από τις αμερικανικές αρχές, για όποιον έχει κουράγιο να το παρακολουθήσει και να αντέξει το συνεχόμενο γέλιο...

Προσωπικά πιστεύω λοιπόν ότι ο Αρτέμης θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι του» και πριν πάει μέσα θα δώσει αρκετούς από τους οπαδούς του, που έχουν εμπλακεί στη δημιουργία αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών και έχουν αναλάβει ευθύνες που ούτε οι ίδιοι ακόμη γνωρίζουν. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι τους οποίους προσπάθησε να προστατέψει, έστω και αργά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σε λίγο, επειδή δυστυχώς θα αρχίσουν να καταδικάζονται σωρηδόν και άδικα (δεν φταίνε οι πολίτες για την οικονομική κρίση), θα καταλάβουν ότι τα εξώδικα που τους έβαλαν να στείλουν ήταν απλά μια απάτη, για να στηρίζουν με τις πενιχρές οικονομίες τους το οικοδόμημα της εγκληματικής οργάνωσης, που ξεκάθαρα έχει και δόγμα και χρώμα και κόμμα.

Σε κάθε περίπτωση δεν φταίει ο αγγελιαφόρος αγαπητά θύματα. Η ευθύνη έχει όνομα, όπως έχουν και τα μέλη της σπείρας που εμφανίζονται ως δήθεν «οικονομολόγοι» και πιστοποιούν τα «φύκια». Η ευθύνη ξεκάθαρα ανήκει στον κρατικό μηχανισμό και στην ελληνική δικαιοσύνη, που έχουν αφήσει μέχρι σήμερα να εξελίσσεται ανενόχλητη μια άθλια απάτη σε βάρος των πολιτών.