Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σημείωμα του εκδότη

editorial

Πώς τα κανάλια που έκλεψαν τα πνευματικά μου δικαιώματα έγιναν χορηγοί για την αγορά του Laser 4,99!

Γράφει δικαιωμένος ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

iosif.pnevmatika.dikeomataΗ προκλητική κλοπή των πνευματικών μου δικαιωμάτων απ' τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, ΟΡΕΝ και EPSILON, που πρόβαλαν σε εκπομπές τους τα βίντεο που είχα τραβήξει στην Κίναρο, στην Τήλο και στη συνέντευξη της Βασιλικής Βουτζαλή, αντιστοίχως, έλαβε αίσιο τέλος για μένα προχθές.

Θα υπενθυμίσω ότι είχα κινηθεί εναντίον των τριών τηλεοπτικών σταθμών με αντίστοιχες αγωγές, απαιτώντας να τιμωρηθούν για την κλοπή των πνευματικών μου δικαιωμάτων και να τους επιδικαστεί ένα ποσό σαν αποζημίωση για την παρά τη θέλησή μου κατάχρηση της δουλειάς μου.
https://www.ribandsea.com/editorial/4283-i-xoris-aido-klopi-ton-pnevmatikon-dikaiomaton-mou-ap-ton-ant1-synexizetai.html

Περισσότερα...

Δεν σε έχουμε ανάγκη Ερντογάν. Αμφισβητούμε μόνοι μας την Εθνική μας κυριαρχία!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

editorialimageΕίναι τουλάχιστον οξύμωρο να κατηγορούμε τον σουλτάνο Ερντογάν επειδή αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία, τη στιγμή που την αμφισβητούμε εμείς οι ίδιοι!

Υπάρχουν περιοχές στην Ελληνική κυρίως περιφέρεια όπου οι επίσημες κρατικές και εκκλησιαστικές αρχές απαγορεύουν την πρόσβαση σε Έλληνες πολίτες! Μερικές από αυτές τις απαγορευμένες περιοχές, τις οποίες κατονομάζω αναλαμβάνοντας την ευθύνη, είναι τα Ίμια που βρίσκονται ανατολικώς της Καλύμνου, ο φάρος στον κάβο Σίδερο της βορειοανατολικής Κρήτης, τα νησιά Στροφάδες που βρίσκονται νοτίως της Ζακύνθου, και το νησί Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι που απέχει περί τα 8 ν. μίλια από την Ιεράπετρα. Και σίγουρα δεν θα είναι οι μόνες.

Περισσότερα...

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος

rafale3Μια σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα προσέγγιση, με την ευκαιρία της "Athens Flying Week 2022", στα Γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale που προσφάτως απέκτησε η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, με συνεντεύξεις Γάλλου και Έλληνα χειριστή και ζωντανή επίδειξη των δυνατοτήτων του Rafale πάνω από τους εντυπωσιασμένους πολυπληθείς θεατές που παραβρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του πτητικού Γαλλικού solo υπήρξε απόλυτη σιγή στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, τόσο από τον κόσμο που έκπληκτος παρακολουθούσε, όσο και από τα μεγάφωνα της εκδήλωσης! Μόνο ο εκκωφαντικός θόρυβος των κινητήρων του Rafale θύμιζε πως επρόκειτο για πραγματικό γεγονός και όχι για όνειρο!

Θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη στην προφανή κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος στην υπόθεση των κακοτεχνιών στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Π.Α.Ζ.;

Δημοσιογραφική επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

thumbnail IMG 1478Η διερεύνηση για τις κακοτεχνίες που έγιναν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων στην Αίγινα καλά κρατεί.

Μετά την έμμεση, πλην σαφή, άρνηση της κυρίας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη να απαντήσει στις ερωτήσεις μου και να μου δώσει αντίγραφα των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Πειραιώς και Νήσων, απευθύνθηκα στον Μηχανολόγο Μηχανικό της ως άνω Δ/νσης κ. Νίκο Βενιό, ο οποίος είχε δει ιδίοις όμμασι τις κακοτεχνίες των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ε.Κ.Π.Α.Ζ. που έθεσαν σε κίνδυνο ακόμη και τις ζωές ανθρώπων και ζώων και που τελικώς οδήγησαν στην εγκατάλειψή τους με απόφαση του αρμοδίου Υπουργείου.

Περισσότερα...

Σκηνικό θρίλερ, εικόνες ντροπής και αίσχους για την Ελληνική Πολιτεία στο πρώην ΚΥΤ Σάμου!

Βίντεο - Δημοσιογραφική επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

kyt.samou3Σκηνικό θρίλερ, εικόνες ντροπής και αίσχους στο πρώην ΚΥΤ Σάμου, με τους τοπικούς άρχοντες να σφυρίζουν αδιάφορα και την κεντρική κυβέρνηση περί άλλων να τυρβάζει, διοργανώνοντας φιέστες εντυπωσιασμού στα εγκαίνια του νέου ΚΥΤ Σάμου όπου ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης δήλωνε τον Σεπτέμβριο του 2021 :

kyt.samou«Σήμερα η Σάμος, όπου σε λίγες ημέρες κλείνουμε την παλιά δομή μέσα στο Βαθύ, παραδίδοντας στον δήμο και τους κατοίκους τον χώρο και ανοίγοντας το δρόμο για την αξιοποίησή του, αλλάζει σελίδα. Σε λίγους μήνες ακολουθεί η Κως, η Λέρος και λίγο αργότερα, μέσα στο 2022, η Χίος και η Λέσβος». https://www.kathimerini.gr/society/561504430/samos-egkainia-tis-neas-domis-aitoynton-asyloy/

Περισσότερα...