Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ανακοινώσεις

announcements

Εθελοντική αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΝΕΚ LINES

anek.aimodosiaΗ ΑΝΕΚ LINES ενώνει και φέτος τις δυνάμεις της με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων και διοργανώνει, σε συνεργασία με το Γεν. Νοσοκομείο Χανίων, Εθελοντική Αιμοδοσία, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, από τις 9.00 έως τις 14.00, στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΝΕΚ (Λεωφ. Καραμανλή 148).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για τη Δωρεά Μυελού των Οστών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το link  της εκδήλωσης στο face book της ΑΝΕΚ : https://www.facebook.com/events/265161774707503 και να δείτε το βίντεο :  https://www.facebook.com/aneklines/videos/753355205427942 που επιμελήθηκε  αφιλοκερδώς η Indigoview - Creative Media Productions.

Περισσότερα...

Τελευταίες ημέρες προσφοράς του Radio Pro για φέτος!

Η μεγάλη προσφορά μας για φέτος φτάνει στο τέλος της. Μετά την ολιγοήμερη επέκταση της, για να καλυφθούν και οι επιχειρήσεις που καθυστέρησαν να ανοίξουν, η έκπτωσή μας λόγω της πανδημίας θα ισχύσει για όλες τις παραγγελίες αυστηρά μέχρι τις 15 Ιουνίου 2020.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει:

ΤΡΕΙΣ (3) δωρεάν μήνες συνδρομής επιπλέον σε κάθε εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή RadioPro.gr για να καλύψετε όλη τη σεζόν. Επιπρόσθετη ΕΚΠΤΩΣΗ 30% με τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό RDP30

Τα περισσότερα από 100 κανάλια μας, που αναπαράγουν μουσική δίχως διακοπές και διαφημίσεις και χωρίς δικαιώματα σε άλλους οργανισμούς, προσφέρονται με την εγγύηση του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) RadioPro Ltd, ο οποίος στην Ελλάδα και την Κύπρο εκπροσωπείται από την ΚοινΣΕπ Hellenic Solution.

Ταξιδεύοντας Υπεύθυνα Απ'ευθείας προς και από τα Χανιά με το Υπερσύγχρονο ΕΓ/ΟΓ "ΕΛΥΡΟΣ"

elyrospireasΤο πολυτελές ΕΓ/ΟΓ“ΕΛΥΡΟΣ”, της ΑΝΕΚ LINES,  επιστρέφει στα Κρητικά λιμάνια και από την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ταξιδεύει, με απευθείας δρομολόγια, στη γραμμή από και προς τα Χανιά. Το πλήρωμα του σύγχρονου πλοίου της ANEK LINES, είναι έτοιμο να υποδεχτεί με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όλους τους επιβάτες, ακολουθώντας πάντα όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της νόσου COVID-19, όπως αυτά αποτυπώνονται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Το ΕΓ/ΟΓ“ΕΛΥΡΟΣ, από αύριο (3/6), θα αναχωρεί καθημερινά από Πειραιά στις 21.00 και από Χανιά στις 22.00.

Περισσότερα...

ANEK LINES: Ταξιδεύοντας υπεύθυνα στην δημοφιλή Κρήτη.

hellenicspiritΗ ΑΝΕΚ LINES, με υπευθυνότητα και σεβασμό στη δημόσια υγεία, ταξιδεύει όλο τον κόσμο στην αγαπημένη Κρήτη, από την Δευτέρα 18 Μαΐου, λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των επιβατών, που τίθενται σε ισχύ έως και τις 15 Ιουνίου.

Οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν καταρτίσει εξειδικευμένο σχέδιο κατά της εξάπλωσης του COVID- 19, αλλά και της αναγνώρισης πιθανών κρουσμάτων. Τα πλοία του στόλου της ANEK διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού, απολυμαίνοντας παράλληλα σχολαστικά και με μεγάλη συχνότητα κάθε χώρο τους.

Περισσότερα...

Νόμιμη μουσική με 30% έκπτωση και 3 μήνες ΔΩΡΟ από την Radio Pro!

radioprologoΕπιτέλους η τουριστική σεζόν σε λίγο ανοίγει και θα μπορέσουμε όλοι να χαρούμε το μαγευτικό Ελληνικό καλοκαίρι, έστω και μετ’ εμποδίων, μετά από όλη αυτή την απρόσμενη φουρτούνα.

Η Hellenic Solution Κοιν.Σε.Π. στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους επαγγελματίες έχει ήδη δώσει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε όσους είχε λήξει η συνδρομή τους, αλλά και σε όσους δούλευαν και δεν πρόλαβαν εγκαίρως να την αγοράσουν, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα και την αλλαγή των προτεραιοτήτων.

Για αυτό το RadioPro.gr συμμετέχει στην πρωτοβουλία της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης απέναντι στην πανδημία» (#DigitalSolidarityGR) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το οποίο αποδέχθηκε την προσφορά μας και την περιέλαβε στις «έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις» για Επιχειρήσεις, στην πλατφόρμα https://digitalsolidarity.gov.gr και στην κατηγορία «Πληροφόρηση / Ψυχαγωγία».

Περισσότερα...