Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ανακοινώσεις

announcements

Τα δρομολόγια του πλοίου "ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ" της "ΖΑΝΤΕ FERRIES" από Αλεξανδρούπολη την ημέρα των εκλογών.

kamariotissaΓια την καλύτερη εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων, την ερχόμενη Κυριακή 21/05/2023 τα δρομολόγια του πλοίου μας Ε/Γ – Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ τροποποιούνται σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί.

Όσοι επιβάτες έχουν ήδη εκδώσει εισιτήρια θα ειδοποιηθούν με μέριμνα της εταιρίας μας.

Κυριακή 21/5/2023

Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη : 11:00

Άφιξη στη Σαμοθράκη : 12:50

Αναχώρηση από Σαμοθράκη : 17:30

Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη : 19:20

Στην Athens Flying Week το βραβείο Marketing Award του European Airshow Council 2023

vravefsiΗ ομάδα της Athens Flying Week βραβεύτηκε με το Marketing Award κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου European Airshow Council που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Athens Flying Week, κ. Παναγιώτης Ποδηματάς.

Η βράβευση ήρθε ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς για την επικοινωνιακή προώθηση της Athens Flying Week στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, καθώς η διεθνής φήμη που έχει αποκτήσει το Airshow και η επικοινωνία του σε κάθε γωνιά του κόσμου έφερε μεγάλο αριθμό ξένων επισκεπτών ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν και τις επιδόσεις της χώρας για το 2022.

Περισσότερα...

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

zakisΜπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν έχει περάσει ποτέ απ' το μυαλό του πως υπάρχει νοθεία στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών; Ουδείς νομίζω.

Ο Ζάκης Πολυζωίδης, διαχειριστής της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Ισονομία" και της "Ένωσης Καταναλωτών Ωμέγα", ανακοινώνει μια από τις δράσεις που αναλαμβάνονται προκειμένου να ελεγχθεί το φαινόμενο αυτό και να καταπολεμηθεί.

Πληροφορίες : https://pekoonline.com/contact-us/

Το έντυπο της αίτησης των πολιτών εδώ : https://drive.google.com/file/d/1b4wlhMbsHoX9iPumi4yJN3XCKIr2qNTx/view

Η Natex είναι η πιο σημαντική και αναγνωρισμένη έκθεση για το ψάρεμα, την κατάδυση, το ψαροτούφεκο, τα σκάφη και τα θαλάσσια σπορ στην Ελλάδα από το 1987.

Πάνω από 25.000 επισκέπτες συναντώνται στην Αθήνα, αριθμός που αυξάνεται κάθε χρόνο και επιβεβαιώνει ότι είναι η καρδιά του ναυταθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι το σημείο αναφοράς για όσους έχουν πάθος με τη θάλασσα.

Φέτος, για 35η φορά, η ΝΑΤΕΧ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΑΕ KWOΝ DO στο Παλαιό Φάληρο, και θα υποδεχθεί τους φίλους του ψαροντούφεκου, των καταδύσεων και των σκαφών αναψυχής το τριήμερο 17 - 19 Φεβρουαρίου 2023.

Ώρες επισκέψεων.

Παρασκευή 17/2 : 15:00 - 21:00
Σάββατο και Κυριακή 18 και 19/2 : 10:00 - 21:00

Στην ΑΝΕΚ LINES η εκδήλωση της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

krites.dimosiografiΗ ΑΝΕΚ LINES, σε θερμό κλίμα παρά την έντονη κακοκαιρία που επικρατούσε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, φιλοξένησε,  στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», για πρώτη φορά,   την κοπή της βασιλόπιτας της  «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Τους παριστάμενους από το χώρο των ΜΜΕ, του πολιτισμού και της πολιτικής καλωσόρισε ο πλοίαρχος του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” cpt  Μανώλης Σέγκος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία, τονίζοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES ήταν και παραμένει σταθερά δίπλα στην Κρήτη και τους όπου γης Κρήτες.

krites.dimosiografi2Ο Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Μοσχοβίτης από την πλευρά του, ευχήθηκε καλοτάξιδη η νέα χρονιά, αναφέρθηκε στον σκοπό της Ίδρυσης της νέας αυτής Ένωσης και ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES, τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του ΚΡΗΤΗ ΙΙ για την ζεστή φιλοξενία.

Περισσότερα...