Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τα νέα της αγοράς

news

Χριστουγεννιάτικη μουσική για καταστήματα & ξενοδοχεία από την wav.gr

Η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου πλησιάζει. Τα Χριστούγεννα, εκτός από τη χαρά και την αισιοδοξία που προσφέρουν σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι και η κατεξοχήν περίοδος αύξησης της εμπορικής κίνησης και της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το WAV.gr ετοίμασε για όλους τους επαγγελματίες, εκτός από τα 500+ μουσικά κανάλια που διαθέτει, το καλύτερο καθημερινό πρόγραμμα ξένης, χριστουγεννιάτικης μουσικής ολοήμερης διάρκειας χωρίς δικαιώματα.

Γεμίστε τις καρδιές των πελατών σας με χαρά και ηρεμία, βάζοντας στην επιχείρησή σας τα τέσσερα (7) μουσικά κανάλια με Χριστουγεννιάτικη μουσική που θα βρείτε μόνο στο WAV.gr, χωρίς να πληρώσετε την παραμικρή αμοιβή στους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων.

Ακούστε δωρεάν, χωρίς την παραμικρή υποχρέωση,
το κανάλι μας με τη χριστουγεννιάτικη μουσική εδώ: https://www.wav.gr/christmas/

Εγγραφείτε ή ανανεώστε τη συνδρομή σας στο WAV.gr και "κλειδώστε" την χαμηλή μας τιμή, πριν τις αυξήσεις του 2024.

Μάθετε περισσότερα για τη νόμιμη μουσική για επιχειρήσεις στο https://www.wav.gr

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

ntourmaes2Η πρωτοβουλία μερικών Κασιωτών, με επικεφαλής τον συνταξιούχο φαρμακοποιό Μηνά Μαλανδρή, να ιδρύσουν μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στο Φρυ της Κάσου, με την επωνυμία "Κάσιος Κιν.Σ.Επ., με αρχικό σκοπό να διαδώσουν τα περίφημα Κασιώτικα ντολμαδάκια (ντουρμάες) και εκτός Κάσου, ήταν έξυπνη ενώ στην πορεία απεδείχθη ότι ήταν και επιτυχής.

ntourmaes.anna2Οκτώ εργαζόμενοι απασχολούνται αυτή τη στιγμή στην "Κάσιος Κιν.Σ.Επ.". Πέντε γυναίκες στην παρασκευή των ντουρμάων και τρεις άνδρες στην ανακύκλωση. Στόχος του Μηνά Μαλανδρή να ιδρύσει παραρτήματα σε περιοχές εκτός Κάσου, όπως επί παραδείγματι στη Ρόδο και στην Αθήνα, και να επεκτείνει στο εγγύς μέλλον την παρασκευή και άλλων παραδοσιακών Κασιώτικων προϊόντων, όπως κουλούρες, μοσχοπούγκια κ.λπ.

Αναβολή δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ Διονύσιος Σολωμός λόγω απαγορευτικού.

zante ferriesΣας  ενημερώνουμε  ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, το πλοίο τηςεταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ  δεν θα αναχωρήσει σήμερα  19.11.2023  απότον λιμένα της  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ στις 06:45 π.μ. Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες τοπλοίο θα αναχωρήσει από τον λιμένα της ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ στις  10:00 π.μ.και θα εκτελέσει το δρομολόγιό του σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

adamantios.korais

Τα νέα της wav.gr για μουσικές χωρίς πνευματικά δικαιώματα.

Η εταιρεία μας - συμπληρώνοντας 6 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα - συνεχίζει να προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλές τις τιμές στα πακέτα της "Μουσικής χωρίς Δικαιώματα" του WAV.gr. Ωστόσο, είμαστε αναγκασμένοι από την 1η Ιανουαρίου 2024 να αυξήσουμε τις τιμές μας σε νέους πελάτες μας.

Σε εμάς η "μουσική χωρίς δικαιώματα" δεν είναι απλά ένα "χαρτί". Προσφέρουμε μουσική που ακούγεται και είμαστε περήφανοι για τη νομιμότητά μας. Για το λόγο αυτό δεν φοβόμαστε να δώσουμε ελεύθερα μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο χωρίς την παραμικρή υποχρέωση. Αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι εκείνοι που πουλάνε δήθεν "μουσική χωρίς δικαιώματα", αφού αν τρέξετε την εφαρμογή Shazam στο κινητό σας, θα δείτε τα μουσικά έργα να ανήκουν σε εμπορικές εκδοτικές εταιρείες και παραγωγούς, που θα έρθουν να ζητήσουν δικαιώματα.

Περισσότερα...

Με την επιλογή της αντικαταβολής η πληρωμή για την αδειοδοτημένη μουσική από την wav.gr!

Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας για την αδειοδοτημένη μουσική μας ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα!

Με την επιλογή της αντικαταβολής, η πληρωμή γίνεται απλούστερη και πιο άμεση από ποτέ, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι η τέλεια λύση για όσους προτιμούν την ασφάλεια και την ταχύτητα στις συναλλαγές τους. Δείτε τις τιμές μας και ολοκληρώστε την παραγγελία σας στο https://www.wav.gr/shop

Μάλιστα, για το υπόλοιπο του Νοεμβρίου 2023, τόσο η αποστολή των παραστατικών και της Βεβαίωσης Χρήσης Μουσικής, όσο και η αντικαταβολή, θα γίνονται χωρίς πρόσθετη επιβάρρυνση για τον τελικό χρήστη (δωρεάν μεταφορικά).

Εδώ είναι μερικά κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει η συνδρομή μας:

Περισσότερα...