Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τα νέα της αγοράς

news

Η αναγέννηση του μοναδικού πυρηνελαιουργείου στη Ρόδο από ιδιώτες!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

giannis.patasΑνάλογοι με τους δρόμους του κρασιού υπάρχουν σε πολλά σημεία της χώρας μας και οι δρόμοι της ελιάς. Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού η ελιά και τα παράγωγά της είναι ευλογία τόσο για την υγιεινή διατροφή όσο και την οικονομία μας.

pyrinelaiourgeioΗ επεξεργασία της ελιάς δεν σταματάει στα ελαιουργεία με την παραγωγή του ελαιολάδου. Συνεχίζεται στα πυρηνελαιουργεία όπου προωθείται ο ελαιοπυρήνας και τα κατάλοιπα των ελαιουργείων, όπου γίνεται η επεξεργασία τους και εξάγεται πυρηνόξυλο και ακατέργαστο πυρηνέλαιο.

Το πυρηνέλαιο με τη σειρά του προωθείται σε διϋλιστήρια για την περαιτέρω επεξεργασία του και την παραγωγή πράσινου σαπουνιού και καθαρού πυρηνελαίου που είναι κατάλληλο προς βρώσιν και κυρίως για τηγάνισμα. Το πυρηνόξυλο είναι εξαιρετική καύσιμη ύλη και σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστά το πετρέλαιο, ιδίως στις βιομηχανίες, λόγω του χαμηλότερου κόστους και της υψηλής θερμαντικής ικανότητάς του.

Περισσότερα...

Μουσική χωρίς δικαιώματα προς τρίτους και το 2023

Ο Όμιλος RadioPro και η εκπρόσωπος του ΚοινΣΕπ Hellenic Solution σας εύχονται Καλές Γιορτές, με Υγεία και Ευτυχία!

Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του 2022, για να κάνετε την παραγγελία σας με τις ισχύουσες χαμηλές τιμές και παίξτε μόνο νόμιμη μουσική στον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς την παραμικρή υποχρέωση πληρωμής των υψηλών χρεώσεων διαφόρων εισπρακτικών οργανισμών.

ΚΛΗΡΩΣΗ! Κάντε άμεσα μια νέα αίτηση ή ανανέωση συνδρομής (ανεξάρτητα από το πότε θέλετε να ενεργοποιηθεί μέσα στο 2023) για να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει στις 31/12/22, όπου 10 συνδρομητές μας θα λάβουν ένα επιπλέον έτος νόμιμης μουσικής εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Δείτε τις τιμές μας και κάντε άμεσα την παραγγελία σας στο https://www.wav.gr/

Διεθνές Σχολείο της Θάλασσας από το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος».

arxipelagos1Πλησιάζοντας πλέον στην καρδιά του χειμώνα, το Διεθνές Σχολείο της Θάλασσας (International School of the Sea) του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» συνεχίζει δυναμικά, παρά τις συχνά αντίξοες καιρικές συνθήκες, τις δράσεις εκπαίδευσης στην εφαρμοσμένη έρευνα πεδίου για την προστασία των θαλασσών.

arxipelagos2aΠερισσότεροι από 20.000 νέοι άνθρωποι από 46 χώρες, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές και νέοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, έχουν εκπαιδευτεί τα τελευταία 22 χρόνια στο πλαίσιο ερευνητικών δράσεων πεδίου. Παραμένουν στο Αιγαίο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, συνήθως με πολύμηνη ή πολυετή παρουσία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε εκπαιδευτικής δράσης. Το Διεθνές Σχολείο της Θάλασσας δραστηριοποιείται στις χερσαίες βάσεις και στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος στη Σάμο και στους Λειψούς και εν πλω στα 4 ερευνητικά σκάφη, ενώ μέσα στο 2023 θα επεκταθεί και σε άλλα νησιά του Αιγαίου.

Περισσότερα...

Πάνω από 200 κανάλια μουσικής χωρίς πνευματικά δικαιώματα από την WAV!

Mε ελάχιστα ευρώ το μήνα, μπορείτε να έχετε πάνω από 200 κανάλια μουσικής χωρίς δικαιώματα και το δικό σας κανάλι, με τα διαφημιστικά της επιχείρησής σας.

Είναι σίγουρο ότι οι εισπρακτικοί οργανισμοί δικαιωμάτων σας έχουν ενοχλήσει ήδη, είτε έχετε ξενοδοχείο, είτε εστιατόριο, καφετέρια, κομμωτήριο, γυμναστήριο, παιδότοπο, ιατρείο ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση στην οποία παίζετε δημόσια μουσική.

Το WAV (https://www.wav.gr) είναι η πλατφόρμα με την καλύτερη μουσική χωρίς δικαιώματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το ρεπερτόριό μας επιβλέπουν ο βρετανικός οργανισμός συλλογικής διαχείρισης RadioPro και ο ιρλανδικός οργανισμός συλλογικής διαχείρισης RadioPro Rights Mangement, οι οποίοι βεβαιώνουν ότι η μουσική μας δεν εκπροσωπείται από άλλους οργανισμούς δικαιωμάτων.

Περισσότερα...

Μείωσε το κόστος λειτουργίας με μουσική χωρίς δικαιώματα.

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τον Όμιλο RadioPro, προσφέρει μια συνολική λύση για τη μουσική στους επαγγελματικούς χώρους με:

223 κανάλια μουσικής χωρίς δικαιώματα, από τα οποία τα 180 μεταδίδονται σε συνεχή ραδιοφωνική ροή χωρίς διαφημίσεις και τα 43 με webplayer - μάθε περισσότερα στο https://www.wav.gr

Διαδικτυακή WebTV με επτά (7) μουσικά κανάλια - μάθε περισσότερα στο https://www.wav.gr/tileorasi-webtv/
    
Δωρεάν δημιουργία μουσικού καναλιού με ωριαίες ζώνες μουσικής και με τα δικά σας διαφημιστικά μηνύματα - μάθε περισσότερα στο https://www.wav.gr/company-radio/

Περισσότερα...