Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μείνε μέσα στον τύμβο.

Πηγή : http://olympia.gr/2014/09/21/%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF/

Του Ηλία Καραβόλια.

Μην βγείς απο τον τάφο, όποιος και αν είσαι εσύ στην Αμφίπολη, διοτι και μιζέρια θα δείς - ενώ εσύ γνώρισες λογικά δόξες λαμπρές - αλλά και ΕΝΦΙΑ θα σε βάλουν να πληρώσεις. Σιγουρα θα σε φορολογήσουν για ημιυπαίθριους χώρους.

Αν είναι θαμμένα και τα παιδιά σου ή κάποια τιμαλφή σου, θα πληρώσεις και τεκμήρια.

Μείνε εκεί που είσαι, όποιος και αν είσαι αρχαίε ημών πρόγονε.

Μείνε εκεί που είσαι διότι έξω θα γίνει bank run, επειδή θα βγεί ο ΣυΡιζΑ.

Μην βγείς απο τον θάλαμό σου διότι έξω θα έχουν στηθεί τουριστικά μαγαζιά γεμάτα με σουβενίρ από εσένα και θα αναγκαστείς να τα δηλώσεις ως εισοδήματα!

Μείνε μέσα στον τύμβο σου γιατί έξω σε περιμένει το ραβασάκι απο τον ΟΑΕΕ ( χρωστάς 2300 χρόνια τώρα, άσε που δεν έχεις και μπλοκάκι για τις εκστρατείες στην Ασία)

Άκουσέ με, μείνε μέσα. Εξω θα αναγκαστείς να στέλνεις βιογραφικά σε μια χώρα με ανεργία 27%.

Μην το κουνήσεις μεγάλε Μακεδόνα, διότι παραμονεύουν και οι Σκοπιανοί να σου δώσουν υπηκοότητα.

Μείνε μέσα να ζήσει ακόμη λίγο ο μύθος σου. Τον έχουμε ανάγκη. Μας αποσπά την προσοχή απο τις οφειλές σε τράπεζες και εφορίες.

Θαμμένο σε θέλουμε, χωρίς όνομα και επάγγελμα. Μας βολεύει να μην σε ξέρουμε. Έρχεται και το CNN και το ΒΒC στην χώρα!

Εάν έχεις και άλλους μαζί σου παρέα θαμμένους, προσοχή μήπως και σας περάσουν για Α.Ε που δεν έχει καταθέσει ισολογισμούς! Θα σας ρημάξουν στα αναδρομικά. Και όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά λογικά κουβαλάτε και λάφυρα απο Ινδίες μεριά….