Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Οι οικονομικότεροι 4χρονοι εξωλέμβιοι κινητήρες της αγοράς.

Ο νέος τετράχρονος Tohatsu στους 9,8 ίππους.Ο 4-χρονος TOHATSU κινητήρας των 8 και 9.8ΗΡ είναι ο πιο ελαφρύς (37 κιλά!) και compact  κινητήρας στην κατηγορία του. Από την αγορά χαρακτηρίζεται σαν «ο κινητήρας που δεν ζητάει πολλά», κάνοντας οποιαδήποτε δουλειά στο σκάφος εύκολη. Συγκρινόμενος με άλλους του ανταγωνισμού, ο 8 και 9.8ΗΡ της TOHATSU ζυγίζει από 5 έως 10 κιλά λιγότερο. Ο 2-κύλινδρος, 209 κυβικών κινητήρας συμμορφώνεται με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές για την εκπομπή ρύπων ΕΡΑ 2006 , CARB 2008 , 3 Stars.

Από το 2004 που εμφανίστηκε κέρδισε το βραβείο "Προτίμησης Εκδότη" του έγκυρου περιοδικού "Motorboating Magazine". Ο νικητής αυτός, προσφέρει αξεπέραστη απόδοση, ομαλή και αθόρυβη λειτουργία  και πάνω απ΄ όλα απίστευτη οικονομία καυσίμου:

8Hp : 3.2 - 9.8Hp : 3.8 λίτρα κατανάλωση καυσίμου την ώρα στη μέγιστη ταχύτητα!

Αποτελεί την ιδανική πρόταση για μικρά και μεσαία σκάφη όλων των ειδών: φουσκωτά, dinghies, ιστιοπλοϊκά, ψαράδικες βάρκες, αλουμινίου, βοηθητικά μεγαλύτερων σκαφών, κτλ.  Το μικρό του βάρος επίσης, τον κάνει ιδανικό για ψάρεμα με συρτή. Προσφέρεται με χειροκίνητη και ηλεκτρική εκκίνηση. Όλα τα μοντέλα της TOHATSU συνοδεύονται από 3 χρόνια γραπτής εγγύησης όπως
και όλα τα μοντέλα της TOHATSU.

Αντιπρόσωπος :

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.- Ιερά Οδός 96-102 - Τηλ. : 210 3499204