Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δελτίο Τύπου από την ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανέλαβε την αντιπροσωπεία των εξωλέμβιων TOHATSU στις αρχές  του 2012 και μετά από επιτυχημένη πορεία, την δύσκολη αυτή χρονιά, την 8η και 9η Νοεμβρίου διοργάνωσε  με επιτυχία το Πρώτο Συνέδριο κινητήρων TOHATSU για πωλησεις,  ανταλλακτικά και service.

Την πρώτη ημέρα παρουσιάστηκε το εμπορικό σκέλος, σε παρουσίαση της εταιρείας Πέτρος  Πετρόπουλος με την δομή και λειτουργία της από τον δ/ντη του τμήματος Δ. Ονόπα, μετά έγινε αναφορά για την πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία και οι πωλήσεις πακέτων μηχανών - σκαφών ZODIAC/BOMBARD από τον Χ. Ξυγκάκη,  την παρουσίαση μεταβολών στα νέα μοντέλα του 2013 και την διαχείριση του δικτύου από τον Δ. Ξύλινο, και ακλούθησε νέα πολιτική πωλήσεων ανταλλακτικών από την Ι. Μαργαρώνη.

Η δεύτερη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην τεχνική ενημέρωση στα συνεργεία TOHATSU που έγινε από τον Ι. Καλοπίση.

Η συμμετοχή των συνεργατών, στην πρώτη αυτή συνάντηση, ήταν από όλα τα μέρη της Ελλάδος και το ενδιαφέρον μεγάλο. Επίσης υπήρχαν και νέες συνεργασίες στον τομέα των πωλήσεων και επισκευών, κάτι που εμπλούτισε το δίκτυο TOHATSU. Ευχόμαστε καλές πωλήσεις και άριστη συνεργασία για την νέα χρονιά σε όλους.

Δημήτρης Ξύλινος
Υπεύθυνος Δικτύου ΤOHATSU