Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

"Τλω - Ανασκαφή μέλλοντος". Επιτέλους ένα πραγματικά νέο βιβλίο.

Δημοσιογραφική επιμέλεια - Παρουσίαση : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

mavropoulos.kostasΟ Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος δεν είναι αυτό που λέμε ένας "κανονικός" άνθρωπος. Υπερφίαλος, εγωϊστής, καλαμοκαβαλλάρης και αιρετικός ίσως για όσους δεν τον γνωρίζουν, ρομαντικός, ιδεολόγος, ονειροπόλος, τολμηρός και ρηξικέλευθος για τους φίλους του. Υπήρξε παλαιότερα εκδότης ενός πολύ αξιόλογου ταξιδιωτικού περιοδικού, με το όνομα "Εκδρομές - 4 εποχές", το οποίο δυστυχώς έπαυσε να κυκλοφορεί μετά το 2009.

soulantikasΠροσφάτως ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος ολοκλήρωσε το πρώτο βιβλίο του με τίτλο "Τλω - Ανασκαφή μέλλοντος", όπου στην ουσία προτείνει τη διαγραφή του υπάρχοντος "λογισμικού" επάνω στο οποίο στηρίζεται όλη η αρρωστημένη πραγματικότητα που ταλαιπωρεί τον πλανήτη γενικότερα και τη χώρα μας ειδικότερα. Αντί να καταγγέλει όμως απλώς και να ρεμβάζει επάνω στα ερείπια, προτείνει τη "φόρτωση" ενός νέου "λογισμικού" που θα βοηθήσει, κατά τη γνώμη του, να μπουν τα πράγματα σε νέα βάση.

Φανατικός υποστηρικτής του αγνωστικισμού, ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, προτείνει την κατάργηση των θρησκειών και του Χριστιανισμού, τον οποίο θεωρεί ταφόπλακα του ελληνικού πνεύματος, ενώ είναι υπέρμαχος της Δημοκρατίας των αρίστων. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί, μολονότι το βιβλίο του έχει φιλοσοφικό περιεχόμενο, είναι κατανοητή ακόμη και γι' αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με το θέμα.

Το βιβλίο διανέμεται προς το παρόν από τις Εκδόσεις "Όστρια", οδός Χέϋδεν 3 στη Βικτώρια - τηλ. 21 1213 6882, και σύντομα θα διανέμεται και από άλλα γνωστά βιβλιοπωλεία της Αθήνας και της περιφέρειας.