Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ανεβλήθη και πάλι η δίκη του Αρτέμη Σώρρα. Παλιά του τέχνη κόσκινο.

Επιμέλεια :Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

lefterisΑνεβλήθη και πάλι η δίκη του Αρτέμη Σώρρα χθες στο Μονομελές της Αθήνας. Μαζί του αυτή τη φορά ήταν κατηγορούμενοι και οι Γιάννης Καλογερόπουλος και Χρήστος Μπαλαντίνας για εξύβριση και απειλή κατά της ζωής του Λευτέρη Ρήνου. Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και ο Χρήστος Μπαλαντίνας είναι έγκλειστοι στις φυλακές, με τον δεύτερο να έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του Σώρρα κ. Φώτης Μπαμπάνης έλαμψε με την απουσία του και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την πλευρά του τριλιόνη Πατρινού, έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού, απελύθη γιατί ο "Μεγάλος Πολέμαρχος" έκρινε πως δεν τον εκπροσωπούσε όπως θα ήθελε.

Ο νέος εντολοδόχος του Αρτέμη Σώρρα, δικηγόρος κ. Βασίλης Χειρδάρης, απουσίαζε στην Κέρκυρα για να παραστεί στο Τριμελές σε δίκη πελάτη του και ζήτησε αναβολή μέσω ενός συναδέλφου του ο οποίος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Η εισαγγελέας πρότεινε να μη γίνει δεκτό το αίτημα της αναβολής, αλλά η Πρόεδρος ειχε διαφορετική γνώμη και έτσι η δίκη ανεβλήθη για την 5η Δεκεμβρίου 2019.