Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πώς τα κανάλια που έκλεψαν τα πνευματικά μου δικαιώματα έγιναν χορηγοί για την αγορά του Laser 4,99!

Γράφει δικαιωμένος ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

iosif.pnevmatika.dikeomataΗ προκλητική κλοπή των πνευματικών μου δικαιωμάτων απ' τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, ΟΡΕΝ και EPSILON, που πρόβαλαν σε εκπομπές τους τα βίντεο που είχα τραβήξει στην Κίναρο, στην Τήλο και στη συνέντευξη της Βασιλικής Βουτζαλή, αντιστοίχως, έλαβε αίσιο τέλος για μένα προχθές.

Θα υπενθυμίσω ότι είχα κινηθεί εναντίον των τριών τηλεοπτικών σταθμών με αντίστοιχες αγωγές, απαιτώντας να τιμωρηθούν για την κλοπή των πνευματικών μου δικαιωμάτων και να τους επιδικαστεί ένα ποσό σαν αποζημίωση για την παρά τη θέλησή μου κατάχρηση της δουλειάς μου.
https://www.ribandsea.com/editorial/4283-i-xoris-aido-klopi-ton-pnevmatikon-dikaiomaton-mou-ap-ton-ant1-synexizetai.html

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν απ' τις ένορκες καταθέσεις των μαρτύρων μου και του αποδεικτικού υλικού απ' τη δικηγόρο μου κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου, οι δικηγόροι των τριών τηλεοπτικών σταθμών, διαβλέποντας προφανώς την εις βάρος των πελατών τους δικαστική απόφαση, ζήτησαν συμβιβασμό!

Μολονότι το χρηματικό ποσό που ζήτησα μέσω των αγωγών μου ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που τελικώς συμφωνήθηκε να μου καταβληθεί, η κυρία Εξαρχουλάκου με συμβούλευσε να το δεχτώ, δεδομένου ότι ο χειρότερος συμβιβασμός είναι συνήθως καλύτερος απ΄την καλύτερη δικαστική απόφαση.

Ως εκ τούτου το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του φουσκωτού σκάφους Laser 4.99, το οποίο έχω ήδη παραγγείλει και θα το παραλάβω άνευ απροόπτου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, θα καλυφτεί απ' τα χρήματα αυτού του συμβιβασμού! Ιδού πώς αυτοί που καταχράστηκαν τα πνευματικά μου δικαιώματα μετετράπησαν σε χορηγούς μου!