Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αγωγή 500.000 ευρώ αστυνομικού, ηγετικού στελέχους του Σώρρα, κατά του Λευτέρη Ρήνου!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

dimitra.daskalakiΗ δικηγόρος Ρόδου κυρία Δήμητρα Δασκαλάκη εμφανίστηκε χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να αντιμετωπίσει την αγωγή για 500.000 ευρώ (!) που κατέθεσε ο αστυνομικός Θ.Κ. για   συκοφαντική του δυσφήμιση στα μ.μ.ε. από τον εντολέα της Λευτέρη Ρήνο.

Μαζί με τον Λευτέρη Ρήνο κατηγορούμενοι για το ίδιο (φερόμενο ως) αδίκημα ήταν οι δημοσιογράφοι Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος και Βασίλης Χήτος, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από άλλους δικηγόρους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο ενάγων αστυνομικός Θ.Κ., κατά την εκφώνηση του κατηγορητηρίου από την δικηγόρο του, απέσυρε την αγωγή του κατά του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου, επικαλούμενος άγνωστη (!?) διεύθυνση του τελευταίου, ενώ μείωσε το αρχικό ποσό των 500.000 ευρώ της απαίτησής του, για κάθε έναν από τους εναγομένους, στα 100.000 ευρώ!

Διευκρινίζεται ότι το δικαστικό ένσημο που θα έπρεπε να καταβληθεί εκ μέρους του ενάγοντος για την διεκδίκηση της αρχικής του απαίτησης των 500.000 ευρώ, για κάθε επιμέρους αγωγή, ήταν 5.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο ενάγων εθεάθη να βγαίνει κάποια στιγμή απ' τη δικαστική αίθουσα και να κάνει "push ups" στον διάδρομο, λέγοντας πως είναι πολύ εκνευρισμένος, ενώ ομολογούσε σε άλλο μάρτυρα πως εξ αιτίας αυτής της υπόθεσης η μητέρα του έφυγε απ' τη ζωή και αυτός έχει φιλοξενηθεί σε ψυχιατρείο! Αυτά τα είδα και τα άκουσα ο ίδιος, καθώς ήμουν παρών στη δίκη, για να εξεταστώ σαν μάρτυρας υπεράσπισης του Λευτέρη Ρήνου, και βρισκόμουν σε απόσταση 3 μέτρων από τον... "ασκούμενο" εκνευρισμένο αστυνομικό.