Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Οι Μάσκες Πέφτουν. Οι Εχθροί της Αναπηρίας Εχθροί της Πολιτείας.

deliberationΣτα άδυτα του ΚΕ.Π.Α. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το διεθνολόγο Γεώργιο Σαρανταυγά (σύζυγο ενήλικου ατόμου με σύνδρομο Asperger) για τις παρακρατικές μεθόδους με τις οποίες εκτελούνται, επί μια δεκαετία, τα εγκλήματα κατά των Αναπήρων και δη κατά των ατόμων με ψυχικές διαταραχές. Ένα αδιανόητο pogrom. Ένα ολοκαύτωμα που δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπου νους. Μια δεκαετής δίωξη της αναπηρίας από αμόρφωτους, αμνήμονες και σκατόψυχους. Όλα είναι σε γνώση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου από 25 Οκτωβρίου 2019.

 

Όπως έχω ήδη προϊδεάσει μέσα από τη διαδικτυακή Ομάδα Συνήγορος των ΑμεΑ, ξεκινώ να δίνω σταδιακά στη δημοσιότητα αδιαμφισβήτητα στοιχεία για τους υπαίτιους, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες τους. Το εύρος και το είδος της συμμετοχής σοκάρουν. Επί τέσσερα χρόνια ερευνώ και ξεσκεπάζω το αλγεινό φαινόμενο ΚΕ.Π.Α., από την Αθήνα, μέχρι τη Γενεύη (ΟΗΕ) και τις Βρυξέλλες (ΕΕ). Αν δεν είχα την τύχη να έχω συνάψει άλυτο δεσμό με την αυτιστική αντίληψη του δικαίου, τη μνήμη και την εμμονή στη μνήμη στο πρόσωπο μιας μοναδικής γυναίκας, δεν θα μπορούσα να πατήσω πόδι στο έρεβος της κρατικής ιατρικής και της κρατικής αναπηρίας, εκεί που βασιλεύει το βαθύ πολιτικό σκοτάδι. Αν είχα παραμείνει αφελής και δεν είχα διαθέσει τη ζωή μου στην επισταμένη και σε βάθος (πεδίου) έρευνα των συνθηκών που έχουν καταστήσει την αναπηρία στην Ελλάδα ιερό δισκοπότηρο της πολιτικής, θα ήμουν κι εγώ ένας ακόμα φιλοτομαριστής-φιλάνθρωπος.

Αν δεν είχα παρασταθεί στο γυναικείο Αυτισμό ως ίσος προς ίσον, ως αληθινός σύζυγος, δεν θα μάθαινα ποτέ ποιοι είναι οι αληθινοί εχθροί της αναπηρίας. Δεν θα μάθαινα ότι οι πραγματικοί εχθροί της Αναπηρίας είναι οι αληθινοί εχθροί της Πολιτείας. Τους παραδίδω, μέσα από τα ντοκουμέντα της εμπειρίας και της έρευνάς μου, που ξεκινώ να διαθέτω, στην κρίση των έντιμων και βασανισμένων συμπολιτών μου, εκείνων που επιβίωσαν και που κάθε μέρα κάνουν αγώνα για να εμέσουν το βδέλυγμα που τούς περνάει μέσα τους η ζωή και κάθε επαφή με τη σάπια πολιτεία.

Επισυνάπτεται η πρώτη επιτομή αποδείξεων του βρόχου που περιζώνει και καπηλεύεται την αναπηρία.

Γεώργιος Σαρανταυγάς

kepa dikografia picture1 kepa dikografia picture2 kepa dikografia picture3 kepa dikografia picture4