Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σταματήστε τον φόβο! 12 Ιατρικοί επιστήμονες μιλούν για τις απαντήσεις στο COVID19

Το πιο κάτω κείμενο είναι μετάφραση αυτού του άρθρου : https://vaccineimpact.com/2020/stop-the-fear-mongering-12-medical-scientists-speak-out-on-covid19-responses/

medical expertsΟ φόβος για τον κοραναϊό κατακλύζει το έθνος και τον κόσμο, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα η ζωή σε όλο τον κόσμο έχει αλλάξει πολύ και ξαφνικά.

Το κύριο ερώτημα που αντιμετωπίζουν όλοι σήμερα στις ΗΠΑ είναι: Πόσο σοβαρό είναι αυτό; Ο τρόπος μετον οποίον ανταποκρίνεται η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή συνάδει με την απειλή που παρουσιάζει αυτός ο ιός;

Μερικοί προτείνουν ότι οποιοσδήποτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τολμά να αμφισβητήσει την επίσημη αφήγηση θα πρέπει να σιωπήσει για χάρη της «δημόσιας υγείας».

Το Facebook, για παράδειγμα, ανέλαβε ισχυρές ενέργειες κατά της Health Impact News ισχυριζόμενο ότι δημοσιεύαμε «ψεύτικες ειδήσεις», κυρίως δημοσιεύοντας τις απόψεις του Δρ. Andrew W. Saul, Εκδότη της Υπηρεσίας Ειδήσεων Ορθομοριακής Ιατρικής, ο οποίος δημοσίευσε νέα για την επιτυχή ενδοφλέβια βιταμίνη Γ θεραπεία που ξεκίνησε στην Κίνα.

Και όμως αυτήν την εβδομάδα, η New York Post ανέφερε ότι η ίδια θεραπεία είχε ξεκινήσει σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης.

Με την κατάσταση του Coronavirus να επηρεάζει σχεδόν κάθε άτομο στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, η καταστολή εναλλακτικών πληροφοριών που έρχονται σε αντίθεση με την «mainstream» αφήγηση είναι ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο και αποτελεί σαφή παραβίαση της πρώτης τροποποίησης του Συντάγματος των ΗΠΑ που προστατεύει την ελευθερία του λόγου και της ελευθερίας του τύπου.

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό όταν ένας από τους συναδέλφους μου στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς καν να επικοινωνήσει μαζί μου απευθείας, ζητά δημοσίως να ανακαλέσουμε ένα από τα άρθρα μας που έχει συνταχθεί από ιατρό, απλώς και μόνο επειδή πιστεύει ότι η άποψη του για την τρέχουσα κατάσταση είναι η μόνη σωστή.

Δεν προσποιούμαι ότι είμαι ειδικός στην ιατρική επιστήμη, γι 'αυτό το Health Impact News δημοσιεύει εναλλακτικές απόψεις ιατρών και άλλων επιστημόνων που είναι ειδικοί στον τομέα τους.

Κατά τη διάρκεια δύσκολων ημερών όπως αυτές που αντιμετωπίζουν σήμερα, πιστεύω ότι το κοινό έχει δικαίωμα να διαβάσει όλες τις πλευρές του ζητήματος και να αποφασίσει. Η προσοχή είναι σίγουρα συνετή, αλλά ο φόβος;

Μεταξύ αυτού του φόβου, πού είναι η πίστη στον Θεό; Το αντίθετο του φόβου είναι «πίστη».

Έχουμε χάσει τον δρόμο μας ως έθνος; Η φράση που γράφεται στο νόμισμά μας «Στο Θεό που εμπιστευόμαστε» σημαίνει τίποτα άλλο;

Η πίστη στον Θεό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε δύσκολες στιγμές. Αντιθέτως, συχνά όσοι είναι πιο πιστοί αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες δοκιμές στη ζωή.

Η πίστη στον Θεό σημαίνει ότι εμπιστευόμαστε ότι υπάρχει μια ισχυρότερη δύναμη από εμάς που ελέγχουμε τις υποθέσεις της ανθρωπότητας, και ότι εάν εμπιστευόμαστε σε αυτόν, θα μας δώσει τη δύναμη να αντέξουμε οποιεσδήποτε δοκιμές έρχονται στο δρόμο μας.