Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο Σώρρας ξεσηκώνει τους οπαδούς του με διάγγελμα μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού!

diaggelmapsorraΜάλιστα! Εκτός από φόνους, διακίνηση ναρκωτικών και άλλα αδικήματα του κοινού Ποινικού Δικαίου στις φυλακές Κορυδαλλού, έχουμε τώρα και τηλεφωνικά διαγγέλματα έγκλειστων απατεώνων!

Ο Αρτέμης Σώρρας, λοιπόν, απηύθυνε χθες διάγγελμα από τις φυλακές Κορυδαλλού προς τους οπαδούς της Ε.ΣΥ., μέσω του "Fresh Radio Αθηνών", αποκαλώντας ζώα, κατά την προσφιλή του συνήθεια, όσους δεν υιοθετούν τις παλαβωμάρες του, διαφημίζοντας την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 26ης Μαίου για την Ευρωβουλή, εκτοξεύοντας απειλές προς κάθε κατεύθυνση και καλώντας τους οπαδούς του να παραστούν μαζικά στην αυριανή δίκη του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων!

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ο πατρινός απατεώνας παραπλανεί τους οπαδούς του επικαλούμενος σαν αιτία της αυριανής εμπλοκής του με τη Δικαιοσύνη μια δήθεν μήνυση για ψευδή καταμήνυση εναντίον του λόγω της μήνυσης που είχε υποβάλλει καθ' όλων συλλήβδην των βολευτών του Κυνοβουλίου, του Προέδρου της Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένου, και η οποία, όπως ισχυρίζεται, δεν εκδικάστηκε και μπήκε στο αρχείο.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Η αυριανή δίκη αφορά αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του Αρτέμη Σώρρα για ψευδομαρτυρία κατά την εκδίκαση της μηνυτήριας αναφοράς που είχε υποβάλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης to 2013 για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος του Δικαστηρίου έλαβε υπ' όψιν της τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης Μανώλη Λαμπράκη, Τόνυ Ντάϊαμοντ και Γκρεγκ Πάπας και ελλείψει μαρτύρων κατηγορίας απεφάνθη ότι δεν υφίσταται διασπορά ψευδών ειδήσεων εκ μέρους του Αρτέμη Σώρρα και πως ο ίδιος τυγχάνει διαχειριστής ομολόγων αξίας 600 δις δολλαρίων! Η απόφαση εκείνη βεβαίως αναιρέθηκε με απόφαση του Αρείου Πάγου αλλά, παρ' όλα αυτά, οι οπαδοί του Σώρρα περί άλλων τυρβάζουν.

Με δεδομένο τον φανατισμό των οπαδών του πατρινού απατεώνα και τις απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί αυτοί να δημιουργήσουν κατά την αυριανή εκδίκαση του αρχηγού τους στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καλό θα ήταν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει τα μέτρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=tf3kbpn8hzU&feature=youtu.be