Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

"Third Eye" : Οι Πέτρος Ζωγράφος και Γιάννης Σπηλιόπουλος ψεύδονται!

Έχει δημιουργήσει πολλές αντιπαραθέσεις και αμφιβολίες για την αλήθεια όσων υποστηρίζει.Φαίνεται, τελικώς, πως δεν τρώνε όλοι οι Έλληνες το κουτόχορτο που ευδοκιμεί στην τηλεοπτική "ζούγκλα" του Ταρζάν της "ενημέρωσης", ούτε καταπίνουν αμάσητα όσα ατεκμηρίωτα ισχυρίζεται το ζεύγος του "εφευρέτη" Πέτρου Ζωγράφου και του συνοδοιπόρου και νομικού συμβούλου του Γιάννη Σπηλιόπουλου, σύμφωνα τουλάχιστον μ' αυτά που καταγγέλει το "τρίτο μάτι" στο βίντεο που ακολουθεί. Τουτέστιν, υπάρχει και μια άλλη εκδοχή που λέει ότι αν θέλεις να γίνεις πιστευτός οφείλεις, τουλάχιστον, να δίνεις πιστευτές εξηγήσεις.

Ιδού λοιπόν η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος από τα χείλη ενός ειδήμονος, προφανώς, ο οποίος χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο "Third Eye" (τρίτο μάτι) ισχυρίζεται, κάνοντας λογικούς και επιστημονικούς συνειρμούς, ότι οι κ.κ. Π. Ζωγράφος και Ι. Σπηλιόπουλος ψεύδονται και παραπληροφορούν. Συγχρόνως το "third eye" επιχειρεί να καταρρίψει τις καταγγελίες των ανωτέρω για κάποιους "προδότες", τους οποίους όμως δεν κατονομάζουν, και οι οποίοι υπέσκαψαν τάχα τις προσπάθειες των Π. Ζωγράφου και Ι. Σπηλιόπουλου στο εξωτερικό, ενώ προσπάθησαν, συγχρόνως, να τους κλέψουν την "πατέντα".

Προσωπικώς, δεν παίρνω (ακόμη) θέση. Με προβληματίζει όμως η συνεχιζόμενη άρνηση του Πέτρου Ζωγράφου να απαντήσει στις ερωτήσεις ενός πραγματικά αδέσμευτου δημοσιογράφου, με το πρόσχημα πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομερή στοιχεία για την "εφεύρεσή" του, καθώς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης δεν έχει (ακόμη) ανάψει το πράσινο φως και δεν έχει εξασφαλιστεί η... παγκόσμια πατέντα...

Εν τω μεταξύ ο "Ταρζάν" έχει αναλάβει εργολαβικώς την προβολή του Πέτρου Ζωγράφου στην ιντερνετική "ζούγκλα" του, κατηγορώντας, συλλήβδην, όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, για αδιαφορία! Του επιστρέφω τη "μομφή", ρωτώντας τον, γιατί αυτός αδιαφορεί για τον Μιχάλη Καλογεράκη;

Όσο πάντως με αφορά, θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τον Πέτρο Ζωγράφο και την ομάδα του, επειδή τους αμφισβήτησα, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως παράγουν ενέργεια, ηλεκτρισμό-υδρογόνο, από συντονισμούς – διάσπαση μορίων νερού κ.λπ. και η συσκευή τους (πάντα διάσπαση μορίου του νερού, με συντονισμό συχνοτήτων), παραχθεί εμπορικά. Φαντάζομαι ότι παρόμοια συγγνώμη θα ζητήσει και ο δημιουργός του βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος