Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σιωπή για τον συγγενή του Βενιζέλου, σιωπή για την συμμορία Παπανδρέου. Ας γκρεμίσουμε την συνωμοσία της σιωπής.

Πηγή : http://olympia.gr/2014/09/23/%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B9/

Μία πρωτοφανής επιχείρηση συγκάλυψης απέναντι στο πλιάτσικο που έκανε η συμμορία Παπανδρέου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Τελευταίο δείγμα, η δίωξη κατά του κουνιάδου του Ε. Βενιζέλου, για το θαλασσοδάνειο του ΤΤ.

Το Ολυμπία από το 2011 αποκάλυψε το μέγα σκάνδαλο, ακριβώς την ώρα που γινόταν. Προσπάθησαν να το συγκαλύψουν καταστρέφοντας ακόμα και την ίδια την τραπεζα, ζημιώνοντας τους μικρομετόχους, αλλά ουδείς μίλησε.

Ευτυχώς που η έρευνα κατέληξε στην Πόπη Παπανδρέου και το σκάνδαλο βγήκε στην επιφάνεια.

Δυστυχώς, ο ένας μετά τον άλλον οι πλιατσικολόγοι αφήνονται ελεύθεροι.

Ελεύθεροι για ένα σκάνδαλο που κόστισε 4 δις Ευρώ στον Ελληνικό λαό.

Ελεύθεροι για ένα σκάνδαλο που φέρνει ξεκάθαρα την υπογραφή Παπανδρέου.

Και όμως, παρά τις εξελίξεις δεν μιλά κανείς. Αυτό γιατί όλοι έφαγαν κομμάτι από την πίττα των κλοπιμαίων. Μέσω μαύρων αμοιβών, μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων, με όποιον τρόπο μπορείτε να φανταστείτε.

Αποκορύφωμα; Η απελευθέρωση Γριβέα – Βάτσικα και τα “αυθόρμητα ρεπορτάζ” που ακολούθησαν και η συγκάλυψη της εμπλοκής του κουνιάδου του Ε. Βενιζέλου.

Όπλο σε αυτή την συμμορίτικη μεθόδευση είναι μόνον η λαϊκή δράση, η λαϊκή αφύπνιση, η στιγμή που θα πούμε “ως εδώ” και θα διαδώσουμε την αλήθεια.

Κάθε ένας μας λοιπόν, ας γίνει δίαυλος. Στον περιπτερά, στον φίλο, στον συγγενή.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη “λάθος ψήφο” του “δεν ήξερα”.