Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τα νέα της "Hydrotab Marine Engineering".

Η εταιρεία "Hydrotab Marine Engineering" απέκτησε το νέο της website (http://hydrotab.gr/), πριν μερικές ημέρες, και θα χαρεί πολύ να δεχθεί επισκέψεις με σχόλια και παρατηρήσεις. Επίσης, στο νέο website, έχει προσαρμοστεί ένα αξιόπιστο και σύγχρονο e-shop, μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό, να πληροφορηθεί για τα προϊόντα της επιχείρησης, να επιλέξει αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες του και, αν το θελήσει, να προχωρήσει στην αγορά κάποιου προϊόντος. Η ενημέρωση γίνεται μέσω email και η απόκριση της εταιρείας είναι άμεση. Τέλος, η μεταφορά των προϊόντων, εντός Ελλάδος, γίνεται από την ΤΝΤ και είναι δωρεάν.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η METS 2011, μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση στον κόσμο για εξοπλισμό, υλικά και συστήματα για την βιομηχανία θαλάσσιας αναψυχής, που διοργανώθηκε από το RAI του Άμστερνταμ σε συνεργασία με το "Διεθνές Συμβούλιο Ενώσεων Θαλάσσιας Βιομηχανίας" (International Council of Marine Industry Associations - ICOMIA). Φέτος, μάλιστα, έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης, η οποία ήταν και 2% αυξημένη σε σχέση με την έκθεση του 2010. Η εταιρεία παρουσίασε, εκτός των ήδη υπαρχόντων προϊόντων της γκάμας, το νέο μέλος της οικογένειας των FS flaps, το "Hydrotab 350FS", καθώς και το νέο χειριστήριο 3DHC για τον αποτελεσματικότερο χειρισμό των υδατοπτερυγίων. Επίσης, τις ερωτήσεις και τα βλέμματα των επισκεπτών προσέλκυσε η νέα γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας, "Hydrotab AIR", η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για το τριμάρισμα των σκαφών σε Βόρεια κλίματα.

Ν. Τριανταφύλλης Μ.Ε.Π.Ε.
Olympic Engineering
Παπάζογλου 4, Ταύρος 177 78

Τηλ.:  (+30) 210 4836343, 5, 6
Fax:   (+30) 210 4836342

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: http://hydrotab.gr/