Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τα νέα της wav.gr για μουσικές χωρίς πνευματικά δικαιώματα.

Η εταιρεία μας - συμπληρώνοντας 6 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα - συνεχίζει να προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλές τις τιμές στα πακέτα της "Μουσικής χωρίς Δικαιώματα" του WAV.gr. Ωστόσο, είμαστε αναγκασμένοι από την 1η Ιανουαρίου 2024 να αυξήσουμε τις τιμές μας σε νέους πελάτες μας.

Σε εμάς η "μουσική χωρίς δικαιώματα" δεν είναι απλά ένα "χαρτί". Προσφέρουμε μουσική που ακούγεται και είμαστε περήφανοι για τη νομιμότητά μας. Για το λόγο αυτό δεν φοβόμαστε να δώσουμε ελεύθερα μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο χωρίς την παραμικρή υποχρέωση. Αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι εκείνοι που πουλάνε δήθεν "μουσική χωρίς δικαιώματα", αφού αν τρέξετε την εφαρμογή Shazam στο κινητό σας, θα δείτε τα μουσικά έργα να ανήκουν σε εμπορικές εκδοτικές εταιρείες και παραγωγούς, που θα έρθουν να ζητήσουν δικαιώματα.

Για όσους μας έχουν εμπιστευτεί τα τελευταία χρόνια και όσους γίνουν συνδρομητές μας από σήμερα και μέχρι το τέλος του 2023, η τιμή θα "κλειδώσει" στις σημερινές χαμηλές τιμές, για όσο καιρό παραμείνουν συνδρομητές μας συνεχόμενα. Είναι μια υπόσχεση που την τηρούμε από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τη μουσική μας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εγγραφείτε εντελώς δωρεάν, χωρίς την παραμικρή υποχρέωση, μέσω της φόρμας στη διεύθυνση https://www.wav.gr/free/

Με τη συμπλήρωση της φόρμας, θα λάβετε εντός δευτερολέπτων τον κωδικό σας στη διεύθυνση email που θα δηλώσετε. Η διάρκεια της δωρεάν δοκιμής είναι τρεις (3) ημέρες και μπορείτε να συνδεθείτε όσες φορές επιθυμείτε.

Δοκιμάστε ελεύθερα τα νέα μουσικά κανάλια χωρίς δικαιώματα, όπως και το ρεπερτόριο της μουσικής που έχει ηχογραφηθεί με ειδικό λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).