Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

20% έκπτωση για Early Booking στις Γραμμές της Αδριατικής από την ΑΝΕΚ LINES.

travel.responsiblyΙσχύει για κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2022 για ταξίδι απλής μετάβασης ή ταξίδι μετ’ επιστροφής έως 31η Δεκεμβρίου 2022.

Ανκόνα: Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και στις εξής κατηγορίες ναύλων οχημάτων: οχήματα έως 6μ μήκος & έως 2μ ύψος, αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρα οροφής πάνω από 2μ ύψος, ρυμούλκες έως 2,50μ μήκος & 2μ ύψος και μοτοσικλέτες. Δεν ισχύει στις κρατήσεις με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

Βενετία & Μπάρι: Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει σε διάστημα είκοσι μία (21) ημερών από την ημερομηνία κράτησης.

Έως 15 Μαρτίου 2022 είναι εφικτή η αλλαγή με διατήρηση της έκπτωσης ή η ακύρωση χωρίς ακυρωτικά. Μετά τις 15 Μαρτίου 2022, εκδοθέντα εισιτήρια με την έκπτωση Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν και οι ναύλοι δεν επιστρέφονται, ενώ σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων σε ανοιχτής ημερομηνίας καθώς και σε περίπτωση αλλαγής δρομολογίου, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς Early Booking και των αναγραφόμενων τιμών του καταλόγου 2021 για το/α εισιτήριο/α της κράτησης που έχει/έχουν μεταβληθεί.

Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις με ανοιχτή ημερομηνία επιστροφής. Στην περίπτωση αυτή, η έκπτωση Early Booking παρέχεται μόνο στο σκέλος της αναχώρησης και όχι στο σκέλος της επιστροφής που έχει ανοιχτή ημερομηνία ταξιδιού.

Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με τις ετήσιες εκπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω με εξαίρεση την παιδική έκπτωση με την οποία δεν συνδυάζεται.

Η έκπτωση δεν ισχύει στον επίναυλο καυσίμων, στο ναύλο για τη μεταφορά κατοικιδίων, στον επίναυλο της καμπίνας «PURE» και στα εκδρομικά πακέτα.

https://www.anek.gr/el/offer/early-booking-adriatic-routes/