Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η μοναδική έκπτωση του έτους από την wav.gr!

Όπως πάντα, αυτή είναι η μοναδική έκπτωση για τη φετινή χρονιά από εμάς, για όσους επιθυμούν να έχουν νόμιμη μουσική στην επιχείρησή τους με χαμηλό κόστος για την τρέχουσα περίοδο.

Χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό VIP20 μόνο κατά την online παραγγελία (δεν ισχύει για τηλεφωνικές παραγγελίες) θα μειωθεί κατά 20% η συνολική τιμή κάθε συνδρομής, είτε επιλέξετε μουσική χωρίς δικαιώματα, είτε μουσική με ενσωματωμένα δικαιώματα.

Θυμίζουμε ότι το ρεπερτόριό μας δεν εκπροσωπείται από οποιονδήποτε οργανισμό συλλογικής διαχείρισης στην Ελλάδα και την Κύπρο, με συνέπεια να μην απαιτούνται επιπλέον αμοιβές για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των μουσικών έργων που αναπαράγουμε.

Δείτε τις τιμές μας και χρησιμοποιήστε τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό VIP20 άμεσα στο https://wav.gr/product/syndromi-wav-gr-ana-simeio-anaparagogis/

Η προσφορά μας ισχύει για λίγες μόνο ημέρες, αλλά ελπίζουμε, μαζί με τις ήδη μειωμένες τιμές μας, να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος σε στιγμές βαθιάς κρίσης.