Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Boat & Fishing Show 2020, 50 Πανελλήνιες Πρεμιέρες - 220 εκθέτες.

6, 7 & 8 Μαρτίου 2020 | Helexpo Μαρούσι.

hellexpo2020Δεκατέσσερις ημέρες μένουν μέχρι να ανοίξουν οι πύλες στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, την έκθεση Boat & Fishing Show 2020 η οποία φέτος θα είναι ακόμα πιο μεγάλη με περισσότερους εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό!

Μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφεται από εκθέτες κατασκευαστές και εισαγωγείς σκαφών αναψυχής όπου επέλεξαν την Boat & Fishing Show για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα.

Στη φετινή Boat & Fishing Show θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά 50 πανελλήνιες πρεμιέρες, περισσότερα σκάφη σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση και αντίστοιχη αύξηση σε ηλεκτρονικά, ναυτιλιακά και watersports!

hellexpo2020aΤο ίδιο επιτυχημένη αναμένεται και η συμμετοχή των εκθετών αλιείας και ψαροτούφεκου, καθώς και το τμήμα Θαλάσσιου Τουρισμού δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της μεγαλύτερης Θαλασσινής έκθεσης.

Η λίστα συμμετοχών συνεχώς ανανεώνεται, βρείτε ποιοι συμμετέχουν εδώ: https://www.boatfishingshow.gr/categories/ekthetes-2020/

Τιμώμενη περιοχή η Αίγινα.

hellexpo2020bΗ Αίγινα είναι φέτος η τιμώμενη περιοχή για το τμήμα ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - SEA & TOURISM EXPO. Στο μεγάλο stand στην αρχή της έκθεσης θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, του λιμενικού ταμείου καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Θάλασσα.

Το διαφημιστικό πρόγραμμα κορυφώνεται.

hellexpo2020cΕδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται εντατικά η διαφημιστική προώθηση της έκθεσης μέσω social media αλλά και με υπαίθρια μέσα προβολής όπως τοποθέτηση μακέτας στο Αττικό Μετρό και Λεωφορεία της Αθήνας.

hellexpo2020dΤαυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη διαφημιστική καμπάνια με δεκάδες κληρώσεις προσκλήσεων στις μεγαλύτερα γκρουπ, σελίδες και λογαριασμούς facebook - instagram.

Σύντομα ξεκινά η διαφημιστική προβολή από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μας. Δείτε τα τηλεοπτικά σποτ εδώ:

hellexp2020ehttps://www.youtube.com/watch?v=UbY6AdGt0Jc
https://www.youtube.com/watch?v=x_yoZpfFXiM
https://www.youtube.com/watch?v=S6vgaT4XsoQ
https://www.youtube.com/watch?v=WLWspuTdtnI

?️ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ? ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ με λεωφορείο από τον Σταθμό Νερατζιώτισσα.

? Ωράριο: Παρασκευή 13:00-21:00, Σάββατο-Κυριακή:10:00–21:00