Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Boat & Fishing Show 2018

Sold out στο τμήμα Σκαφών, Ηλεκτρονικών, Ναυτιλιακών και Αλιείας!
 
16, 17 & 18 Μαρτίου 2018 | Helexpo Μαρούσι

boat.and.fishingΟλοκληρώνονται οι συμμετοχές Εκθετών για την Boat & Fishing Show 2018! Η ζήτηση και φέτος ξεπερνά κάθε προσδοκία, προσφέροντας ουσιαστική αντιπροσώπευση του κλάδου, με ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 (!) εταιρείες Σκαφών Αναψυχής (Κατασκευαστές και Εισαγωγείς), όλη η αγορά Ηλεκτρονικών Βοηθημάτων Ναυσιπλοΐας, ναυτικούς κινητήρες και κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες Ναυτιλιακού Εξοπλισμού!

Το ενδιαφέρον συμμετοχής ήταν πέρα του αναμενόμενου και έγιναν τεράστιες προσπάθειες για να χωρέσουν όσες το δυνατόν περισσότερες εταιρείες!

boat.and.fishing2Σημαντική αύξηση έχει γίνει και στο τμήμα Αλιείας και το Ψαροτούφεκο, Watersports και λοιπών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον Θαλάσσιο Τουρισμό. Η προετοιμασία συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς!

Τη μεγάλη γκάμα των εκθετών συμπληρώνει ο Καταδυτικός Τουρισμός που φέτος αναμένεται να ξεπεράσει σε συμμετοχές και την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της μεγαλύτερης Θαλασσινής έκθεσης.

boat.and.fisjing.3ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: η καρδιά του Θαλάσσιου Τουρισμού χτυπά στο Helexpo Maroussi. Για άλλη μία χρονιά ΚΑΤΑΔΥΣΗ, WATERSPORTS, και ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ συνδυάζονται σε κοινό χώρο με την Boat & Fishing Show!

2.000 Σημεία με Εκπτωτικά κουπόνια: Εδώ και ένα μήνα έχουν παραλάβει εκπτωτικά κουπόνια όλα τα καταστήματα του κλάδου της θάλασσας, ειδών αλιείας, αυτόνομης & ελεύθερης κατάδυσης, καταστήματα ναυτιλιακών και σκαφών αναψυχής, πάρκινγκ σκαφών και σύλλογοι.

Σχόλιο "Rib and Sea".

Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε στο περίπτερο της "Barracuda" να εκτεθεί το εξάμετρο της εταιρείας, το οποίο με κυβερνήτη τον εκδότη τού "Rib and Sea" Ιωσήφ Παπαδόπουλο και ένα ακόμη άτομο πλήρωμα, θα επιχειρήσει αυτό το καλοκαίρι τον γύρο της Ευρώπης. Ένα ταξίδι 8.000 περ. ναυτικών μιλίων με τίτλο "Στα χνάρια του Ιάσονα".

Το ταξίδι έχουν ήδη θέσει υπό την αιγίδα τους ο "Λεριακός Όμιλος Σκαφών" και τα Υπουργεία Ναυτιλίας και Τουρισμού, ενώ το περιοδικό "BOAT and FISHING" και το διαδικτυακό περιοδικό "FollowJoseph.com" είναι (μέχρι στιγμής) οι χορηγοί επικοινωνίας.

Κινητήρια δύναμη του σκάφους θα είναι η Yamaha με τον 150 ίππων τετράχρονο κινητήρα της, ενώ τον εξοπλισμό (vhf, gps, πυξίδα, 12βολτο ψυγείο κ.λπ.) θα προσφέρει η "ALEX MARINE".