Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πρόγευση Πανελλήνιας στη Χίο.

Γεύση μαστίχας, άρωμα λεμονανθών και την εικόνα της ανθισμένης άγριας τουλίπας (λαλάδες τις λέμε στη Χίο) θα γευτούν οι εκπρόσωποι των Ομίλων που θα επισκεφθούν το νησί μας το τετραήμερο της 25ης  Μαρτίου. Ο "Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Χίου" ετοιμάζεται πυρετωδώς - εν μέσω πραγματικά πολύ δύσκολων οικονομικών συγκυριών - για την επερχόμενη Πανελλήνια Συγκέντρωση Φουσκωτών Σκαφών που θα γίνει στην Χίο στις 2, 3 & 4 Ιουλίου 2010.

Στα πλαίσια αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, καλούμε όλους τους αντιπρόσωπους των συμμετεχόντων στην συνάντηση Ομίλων, την προσωρινή διοίκηση της  Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ., αλλά και δημοσιογράφους του χώρου να επισκεφθούν την Χίο στις 25, 26, 27 & 28/3, να τους ξεναγήσουμε στο νησί μας, στα Βυζαντινά και Μεσαιωνικά μνημεία, τα Καστροχώρια και τα Μαστιχοχώρια, τον μοναδικό Κάμπο με τα αρχοντικά του, τα γραφικά χωριουδάκια της Βόρειας Χίου, την πόλη και γενικά όλους τους προορισμούς που έχουν μπει στο πρόγραμμα της  μεγάλης καλοκαιρινής μας συνάντησης. Φεύγοντας ευελπιστούμε ότι θα μεταφέρουν στα μέλη τους μια γεύση από το νησί μας…..έστω και χειμωνιάτικη.

Το πρόγραμμα της συνάντησής μας έχει ως εξής:

Πέμπτη 25 Μαρτίου: Επίσκεψη με τα φουσκωτά μας στις Οινούσσες , Λαγκάδα.

Παρασκευή 26 Μαρτίου: Επίσκεψη στους δρόμους της Τουλίπας, στα Καστροχώρια Πυργί, Μεστά και στα Μαστιχοχώρια.

Σάββατο  27 Μαρτίου: Επίσκεψη στη Νέα Μονή, Αυγώνυμα, Ανάβατο.

Συνάντηση όλων των Δημοτικών, Νομαρχιακών, αλλά και Επαγγελματικών φορέων της Χίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου για την επίσημη παρουσίαση της Πανελλήνιας συνάντησης Φουσκωτών Σκαφών.

Κυριακή 28 Μαρτίου: Πρωινός καφές και συζήτηση με τους αντιπρόσωπους των Ομίλων και της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ., για την υποβολή προτάσεων, ιδεών αλλά και εντυπώσεων σχετικά με την επερχόμενη Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών. Αποχώρηση  καλεσμένων μας.

Πληροφορίες : Χρήστος Ξύδας:  6945 149494
Γιώργος Μισετζής:  6976 681658

Διευκρίνιση : Το πρόγραμμα ενδεχομένως να αλλάξει αν συντρέξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ο.Φ.Σ.Χ. (Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Χίουhttp://www.ofsx.gr/email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.