Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η ANEK LINES ταξιδεύει τους νέους φοιτητές.

Η ΑΝΕΚ LINES μοιράζεται και φέτος τη χαρά της επιτυχίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις οικογένειές τους, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η ΑΝΕΚ διευκολύνει τους νέους, προσφέροντας οικονομικότερες τιμές για το χρονικό διάστημα από 24 Αυγούστου έως 31 Οκτωβρίου 2016 ***

Συγκεκριμένα προσφέρει :

- Στα δρομολόγια Χανίων - Ηρακλείου.
- Έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών στην Οικονομική Θέση & στα Αριθμημένα Καθίσματα.
- Έκπτωση 30% σε Καμπίνες (εκτός LUX) και
- Έκπτωση 20% στα εισιτήρια Ι.Χ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

- Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»: Η έκπτωση ανέρχεται στο 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα.

*** ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

* Για τη χρήση της έκπτωσης απαιτείται η επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών  Εξετάσεων 2016», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
* Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα τον συνοδεύουν. Διευκρινίζεται ότι οι σχετικές εκπτώσεις θα παρέχονται και στα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα επιστρέφουν χωρίς αυτόν με την προϋπόθεση ότι στην αναχώρηση είχαν ταξιδέψει μαζί του.   
*Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε δρομολόγιο χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES σταθερά εδώ και χρόνια προσφέρει στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC :
- 50% έκπτωση στην Οικονομική Θέση & στα Αριθμημένα Καθίσματα.
- 30% σε Καμπίνες εκτός κατηγορίας LUX.
- 20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματά τους (Αυτοκίνητα ή Δίκυκλα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400, να επισκεφτούν το http://www.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod,  ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Η ΑΝΕΚ LINES συγχαίρει τους νέους φοιτητές και τους στηρίζει έμπρακτα, για μια ακόμη χρονιά, στην απαρχή του πιο συναρπαστικού ταξιδιού τους για την επίτευξη των στόχων τους.