Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τρίτροχο camper ενός ατόμου από την Piaggio!

Το αυτοκινούμενο στη μετά τρόϊκα εποχή...

Το mini τρίτροχο αυτοκινούμενο της Piaggio.Γνωρίζετε το τρίτροχο APE 50 της Piaggio; Είναι το πιο χαριτωμένο τρίτροχο όχημα που ίσως έχετε δει. Άλλη ερώτηση τώρα : Σας αρέσει το camping; Σας αρέσει να κατασκηνώνετε κάπου μόνος σας; Ναι; Τι θα λέγατε λοιπόν να διανυκτερεύσετε μέσα σε ένα τέτοιο όχημα; Ρίξτε μια ματιά στο "Bufalino". Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, για ένα άτομο, που χρησιμοποιεί το σασσί του τρίτροχου APE 50 της Piaggio! Φτιαγμένο για απόλυτη ευελιξία, το "Bufalino" περιλαμβάνει όλα αυτά που είναι απαραίτητα για την διαβίωση μέσα σε ένα αυτοκινούμενο. Μόνο ο κινητήρας, το πλαίσιο και τμήματα της καμπίνας του οδηγού είναι αυθεντικά τμήματα του APE 50 της Piaggio.

Το Bufalino της Piaggio σε κατάσταση... ύπνου! Το APE 50 της Piaggio, σαν αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για έναν, υπερέχει κατά τούτο : Δεν φορολογείται και είναι εξαιρετικά φειδωλό στην κατανάλωση καυσίμου! Επιτρέπεται επίσης η κίνησή του στο κέντρο της πόλης, εκεί δηλαδή όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία σε μεγαλύτερα οχήματα είναι απαγορευτική.  

Στον εξοπλισμό του "Bufalino" περιλαμβάνεται ένα κρεββάτι, κουζίνα, νεροχύτης, ικανοποιητικός χώρος αποσκευών για το μέγεθός του, ψυγείο και άλλα. Σχεδιαστής του είναι ο Cornelius Comann

Το κάθισμα του οδηγού εκτελεί και χρέη καθίσματος για τον πάγκο εργασίας και φαγητού. Η κουζίνα, ο νεροχύτης και οι αποθηκευτικοί χώροι. Η εσωτερική διάταξη όταν το τρίτροχο είναι εν κινήσει. Υπάρχει ακόμη η ευχέρεια να ξεφορτωθείτε το αυτοκινούμενο και να πάτε βόλτα με το τρίτροχο!