Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Καθηγητής Πάνος Παππάς : Ο Αϊνστάϊν ήταν απατεών και βλαξ!

Κάμερα - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ο καθηγητής κ. Πάνος Παππάς με το μηχάνημα papimi δικής του επινόησης.Κάθε συνάντηση με τον πανεπιστημιακό καθηγητή των Μαθηματικών και της Φυσικής Επιστήμης κ. Πάνο Παππά είναι μια ξεχωριστή, μια μοναδική θα έλεγα εμπειρία. Μολονότι το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη προ τριών ετών δυσκολεύει πολύ τις κινήσεις και την ομιλία του, το μυαλό και το πάθος του για έρευνα και αγώνα έχει, θαρρείς, περισσέψει! "Ευτυχώς που έπαθα το εγκεφαλικό και έχω τώρα περισσότερο χρόνο να σκέφτομαι!", λέει ο ίδιος με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια που σοκάρει!

Πήγα προχθές στο σπίτι του, μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, προκειμένου να μου μιλήσει. Ούτως ή άλλως τα μέσα της μαζικής μας εξαπάτησης τον έχουν αποκλείσει. Ευτυχώς! Γιατί, αν δεν τον είχαν αποκλείσει, δεν θα είχα την χαρά και την τιμή να μιλάω μαζί του, κατ' αποκλειστικότητα, και να απολαμβάνω την πνευματική του άνοιξη. "Έχω να σου πω μερικά πράγματα που θα σε ενδιαφέρουν", μου είπε, ερεθίζοντας το δημοσιογραφικό, και όχι μόνο, ενδιαφέρον μου.

Προτού δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θα σας υπενθυμίσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ελεύθερο αυτό διαδικτυακό περιοδικό φιλοξενεί αυτή την ιδιοφυιά των Μαθηματικών και της Φυσικής Επιστήμης. Η πρώτη ήταν τον Μάρτιο του 2012, τότε που ο κ. καθηγητής μου μίλησε για το εγκεφαλικό που υπέστη, το μηχάνημα δικής του επινόησης και κατασκευής papimi (ιονικός μαγνητικός επαγωγέας) και τον... απατεώνα, όπως τον αποκαλεί, Αϊνστάϊν! http://www.ribandsea.com/face/654--qpapimiq.html

Η δεύτερη φορά ήταν δύο μήνες αργότερα, τον Μάϊο του 2012, όταν υποστήριξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η χώρα μπορεί να βγει από το σκοτεινό τούνελ μόνο όταν επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα : http://www.ribandsea.com/face/683-2012-05-16-04-41-17.html

Αυτή τη φορά περίμενα, με έκδηλη αγωνία, να ακούσω αυτά που είχε να μου πει, τόσο για την απάτη του Αϊνστάϊν, όσο και για τις προσπάθειες που καταβάλλει αυτή την εποχή προκειμένου να παράξει αέναη δωρεάν ενέργεια από το φως!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι διαρκείας μίας περίπου ώρας. Όσο δηλαδή διαρκεί ένα τηλεοπτικό επεισόδιο... του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή ή η εκφώνηση των ειδήσεων από την Όλγα που τρέμει. Δείτε το λοιπόν ολόκληρο γιατί, πιστέψτε με, παρ' όλη την δυσκολία που αντιμετωπίζει ο καθηγητής κ. Πάνος Παππάς στην εκφορά του λόγου, εξ αιτίας του εγκεφαλικού που έχει υποστεί, όσα υποστηρίζει, καταγγέλει ή προαναγγέλει, αξίζουν σαφώς πολύ περισσότερο από αυτά με τα οποία μας κάνουν πλύση εγκεφάλου τα μέσα της μαζικής μας εξαπάτησης...

Διαβάστε εδώ http://ikaros.teipir.gr/phyche/Staff/PappasPanagiotis.htm το εκπληκτικό βιογραφικό σημείωμα του καθηγητή κ. Πάνου Παππά.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ενώ η συνολική διάρκεια της συνέντευξης του καθηγητή κ. Πάνου Παππά ήταν 1 ώρα και 3 λεπτά, το youtube την... συρρίκνωσε στα 46 λεπτά! Αναγκάστηκα, συνεπώς, να την ξανανεβάσω. Ζητώ συγγνώμη, αν και το λάθος δεν ήταν δικό μου.