Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δημήτρης Κορρές. Το "Ιερό Τέρας" της αυτοκίνησης, της μετακίνησης κτηρίων και όχι μόνο!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

dimitris.korresΑρχιτέκτων μηχανικός ο Δημήτρης Κορρές έχει γράψει τη δική του εκπληκτική ιστορία στον χώρο των υπερ-αυτοκινήτων, της μετακίνησης κτηρίων, της αναρρίχησης, της συμμετοχής του στην κατασκευή μεγάλων τεχνικών έργων και όχι μόνο.

Τον συνάντησα σήμερα στο σπίτι του, στα Μελίσσια. Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν τέσσερις ώρες συζητώντας μαζί του, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει σίγουρα και συνέχεια!

Εμπνευστής και δημιουργός του "Korres Project", με τελευταίο το εκπληκτικό υπερ-αυτοκίνητο P4 το οποίο θα κατασκευάζεται πλέον στην Αμερική. Με τη σφραγίδα του να μπαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Καλογρέζας και στη Γέφυρα της Χαλκίδας και τη σημερινή συζήτηση μαζί του να ολοκληρώνεται με μια off road βόλτα με το P3 του Korres Project που με άφησε άναυδο!

dimitris.korres1Ευτύχησα να φιλοξενήσω μέχρι σήμερα στο ταπεινό αυτό κανάλι ξεχωριστούς και ταλαντούχους ανθρώπους μεταξύ των οποίων "ιερά τέρατα" όπως ο Μιχάλης Καλογεράκης, ο Αρτέμης Αννίβας, ο Κώστας Καββαθάς, ο Βασίλης Ορφανός, ο David Davis, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Νατάσα Ματράγκα, ο Ικτίνος Σταθόπουλος, ο Βελισσάριος Μυλωνάς, ο Γιώργος Χαλάσης, ο Γιώργος Κοντογιώργης, ο Μιχάλης Φωκάς, η Σωτηρία Παλιάκη και η κυρα Ρήνη της Κινάρου. Σήμερα ο κατάλογος συμπληρώθηκε επαξίως με το όνομα του Δημήτρη Κορρέ. Σ’ ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για την τιμή.

Συνεχίζεται ...