Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Βασίλης Τσουραπάς. Τι ανακάλυψε λέει;

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

basilistsourapas3Υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι συμπατριώτες που το μυαλό και τα ενδιαφέροντά τους δεν εξαντλούνται στο καφενείο, στην "κοινωνική κριτική" του διαδικτύου ή στο χαζοκούτι. Σκέφτονται, προβληματίζονται, επιχειρούν, πειραματίζονται. Όχι πάντοτε με κίνητρο το χρηματικό όφελος, αλλά τη χαρά της δημιουργίας και της ανακάλυψης νέων πραγμάτων, νέων ιδεών.

Ο συνταξιούχος οικοδόμος Βασίλης Τσουραπάς είναι ένας από αυτούς. Μου τηλεφώνησε προχθές για να μοιραστεί μαζί μου μια ιδέα του αλλά επειδή, όπως και ο ίδιος ομολογεί, δεν τα πάει καλά στον προφορικό λόγο, περισσότερο με μπέρδεψε μ' αυτά που μου είπε παρά με διαφώτισε!

Αποφάσισα λοιπόν, μια και δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, να πεταχτώ μέχρι το σπίτι του στα Άνω Λιόσια όπου τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν. Ή μήπως μπλέχτηκαν ακόμη περισσότερο; Θα δείξει...

basilistsourapas2Δείτε το βίντεο αλλά μη βιαστείτε να ασκήσετε τη γνωστή υπεροπτική κριτική του ανώνυμου ξερόλα σχολιαστή του διαδικτύου προτού επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που λέει ο Βασίλης Τσουραπάς. Σκεφτείτε ότι αυτό που μπορεί να μας φαίνεται γελοίο σήμερα, μπορεί να είναι η λύση για πολλά προβλήματα στο μέλλον. Αν δεν γνωρίζετε, τέλος, δεν έχετε άποψη ή δεν μπορείτε να κάνετε ένα θετικό σχόλιο για τον Βασίλη Τσουραπά, καλύτερα μη γράψετε τίποτε! Θα εκτιμηθεί δεόντως.