Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Χρήστος Κοσμίδης. Υποστηρίζει πως εξαφάνισε με τη χρήση βοτάνων τα καρκινικά θηλώματα της ουροδόχου κύστης του!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουυλος.

kosmidis1Τον Χρήστο Κοσμίδη παρουσίασα για πρώτη φορά στο κανάλι μου πέρυσι τον Ιούνιο https://www.ribandsea.com/face/4448-xristos-kosmidis-dioskouridis-votanologos-votanotherapeftis-kai-epanastatis.html

Προχθές ήμασταν στη Θεσσαλονίκη, καθ' οδόν προς Αλεξανδρούπολη και Έβρο, και με αφορμή ένα πρόσφατο τηλεφώνημά του αποφάσισα να περάσω απ' το εργαστήριό του και να κάνω μια δεύτερη συζήτηση μαζί του.

Ο Χρήστος υποστηρίζει αυτή τη φορά ότι θεράπευσε μόνος του, χρησιμοποιώντας βότανα, τα καρκινικά θηλώματα που εμφανίστηκαν στην ουροδόχο κύστη του. Και ενώ οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί είχαν δείξει το πρόβλημα, όταν πήγε στο νοσοκομείο ένα μήνα αργότερα προκειμένου να εγχειριστεί, ο χειρουργός όταν τον άνοιξε διαπίστωσε πως τα καρκινικά θηλώματα είχαν εξαφανιστεί!

kosmidis2Για του λόγου το αληθές μάλιστα ο Χρήστος επιδεικνύει τις ιατρικές εξετάσεις και το σχετικό cd που τις συνοδεύει, μαζί με τις γνωματεύσεις των ιατρών.

Ακούστε τι λέει ο ίδιος γι' αυτή την περιπέτεια της υγείας του, και ποια βότανα συνιστά για την πρόληψη και θεραπεία πολλών ασθενειών, μεταξύ των οποίων και του Covid-19!