Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο Φαίδων Βόβολης απέφυγε να μιλήσει σε μένα αλλά μίλησε στον Γιώργο Τράγκα.

vovolisΥπενθυμίζω ότι τον Μάρτιο αυτού του έτους ο καρδιολόγος κ. Φαίδων Βόβολης είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο facebook τις ανατρεπτικές σκέψεις και τα πιστεύω του επάνω στο θέμα του κορωναϊού. Σκέψεις που είχαν ενοχλήσει τότε τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών που, ούτε λίγο ούτε πολύ, του είχε απαγορεύσει να εκφράζει δημοσίως αυτές τις σκέψεις του με το αιτιολογικό ότι ετίθετο σε κίνδυνο η δημόσια υγεία και ασφάλεια των πολιτών.

Είχα τότε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον κ. Βόβολη και διαβάστε εδώ ποιο ήταν το αποτέλεσμα εκείνης της επικοινωνίας μου μαζί του : https://www.ribandsea.com/waves/4382-to-istoriko-mias-synentefksis-me-ton-kardiologo-k-faidona-vovoli-pou-den-egine-pote.html

Και ενώ ο κ. Βόβολης είχε αποφύγει τότε να μου δώσει τη συνέντευξη που του ζητούσα, είδα σήμερα τη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Τράγκα. Ακούστε λοιπόν τι λέει ο καρδιολόγος κ. Φαίδων Βόβολης, εκτός όλων των άλλων, και για τις μάσκες προσώπου για τις οποίες τόσο έχουν κατηγορηθεί οι αρνητές της και έχουν χαρακτηριστεί συνωμοσιολόγοι, επικίνδυνοι, άσχετοι κ.λπ. κ.λπ.