Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πέρας συνδρομών για τον Γύρο της Ευρώπης.

iosifportrait2Δικαιώθηκε τελικώς ο ενδοιασμός μου ως προς το εάν έπρεπε να ζητήσω τη βοήθεια των συνδρομητών μου προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά των καυσίμων για τον Γύρο της Ευρώπης. Ενώ η αρχική αντίδραση πολλών συνδρομητών μου ήταν πολύ θετική, όταν για πρώτη φορά έθεσα υπ' όψιν τους τον προβληματισμό μου, η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Μόλις 25 συνδρομητές μου ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα στο αίτημά μου και κατέθεσαν 285 ευρώ στο "Give and Fund" και 20 ευρώ στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Σύνολο : 305 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά δεν επαρκούν βεβαίως για να κάνω τον γύρο της Ευρώπης. Ίσως επαρκούν να πάω... μέχρι τη Μήλο και να επιστρέψω!

Ως εκ τούτου είμαι υποχρεωμένος να διακόψω το πρόγραμμα του "Give and Fund" και να προσφέρω τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, σε κάποιο Ίδρυμα για παιδιά με αυτισμό, όπως π.χ. είναι η "Ανοιχτή Αγκαλιά", περιορίζοντας τις προσπάθειές μου στην εύρεση χορηγών οι οποίοι θα διαφημιστούν μέσα από το ταξίδι μου.

Ευχαριστώ όσους συνδρομητές μου ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μου - για το οποίο, επαναλαμβάνω, έχω μετανοιώσει. Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω όσους κατέβαλαν χρήματα αναφέροντας τα ονόματά τους όπως ακριβώς οι ίδιοι τα δήλωσαν :

Γιώργο Κωνσταντόπουλο
Κωνσταντίνο Κόλλια
Κώστα skla
Ζέπος Κασιώτης
Γεώργιος Νικηφόρος
Κωνσταντίνα Μαυροπάνου
John Vaj
Νικόλαο Σοφουλάκη
Abdou Mousas
Καλλιόπη Χριστίνα Κυρίτση
Γεώργιο Νικηφόρο
Γεώργιο Ράμφο
Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο
Accoy Accoy
Anonymous
Νίκο Σαμαρά
Ευάγγελο Μαυροθαλασσίτη
Νίκο Λαγοπάτη
Anonymous
nikos p
Dimitris Kousis
Μιχάλης Παντελιάς
Ισαάκ Ζαπουνίδη
Ιωσήφ Παπαδόπουλο (σκανδαλώδης συνωνυμία!)
Αναστασία Δουσόφια

Παρακαλώ τέλος, εάν κάποιος ή κάποιοι δεν επιθυμούν να δοθούν τα χρήματα στην "Ανοιχτή Αγκαλιά" και επιθυμούν να τους επιστραφούν να μη διστάσουν να με ενημερώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο : 6977 544 446

Σκοπεύω να παραδώσω τα χρήματα στους υπευθύνους της "Ανοιχτής Αγκαλιάς" την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος