Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Slime mania και φούσκες made by Anna Maria.

slimeΗ τρέλλα με τα slime (μύξες τα λέω εγώ) έχει ξετρελάνει όλα τα παιδιά που δεν κάνουν άλλη δουλειά στον ελεύθερο χρόνο τους από το να ζητούν τα υλικά κατασκευής απ' τους γονείς τους και να στρώνονται στη δουλειά. Τι υλικά δηλαδή; Βόρακα σε σκόνη, χρώμα ζαχαροπλαστικής, κόλλα χειροτεχνίας και αφρό ξυρίσματος!

Και οι δύο εγγονές μου έχουν μπει για τα καλά στην κατασκευή slime. Σήμερα λοιπόν που τις είχα στο σπίτι χάζευα τη μεγάλη την ώρα που έφτιαχνε μια μπάλλα slime. Πήρα λοιπόν την κάμερα, της ζήτησα να μου πει τι ακριβώς κάνει και ιδού το αποτέλεσμα. Δεν απαθανάτισα το πρόσωπό της για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είναι κούκλα και δεν θέλω να μου τη ματιάσει κανείς και δεύτερον γιατί το YouTube θέτει περιορισμούς στην προβολή παιδιών. Και πολύ καλά κάνει με τόσους ανώμαλους που κυκλοφορούν.

Α, και κάτι άλλο.Μη βγει πάλι κάποιος εξυπνάκιας και με επικρίνει γιατί ξέφυγα απ' το μενού των videos που ανεβάζω στο YouTube γιατί απλώς θα απενεργοποιήσω τα σχόλια. Κουράστηκα πια. Έχω δικαίωμα κι' εγώ να κάνω το κέφι μου Κυριακάτικα και να ασχοληθώ λιγο με τις εγγονές μου!