Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Γιαλτουρίδης - Ρήνος - Παπαδόπουλος vs Βαγγέλα Κωνσταντακάκου, Αρτέμη Σώρρα και λοιπών συγγενών.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

vs171125 002Η πρόσφατη αλλοπρόσαλλη, υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά τού, εντός πολλών εισαγωγικών, "κυρίου" Βαγγέλα Κωνσταντακάκου, κατοίκου Μόντρεαλ, με ώθησε να προκαλέσω χθες το απόγευμα (24.11.2017) μια ζωντανή συζήτηση με τους Λευτέρη Ρήνο και Γιώργο Γιαλτουρίδη στο skype. Δεν θα έμπαινα ποτέ σ' αυτή τη διαδικασία αν ο "κύριος" αυτός, δεν είχε προσφάτως εισβάλλει, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, σαν ταύρος σε υαλοπωλείο βάλλοντας προς κάθε κατεύθυνση, και αν δεν είχε καταφερθεί εναντίον μου με υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς αποκαλώντας με εβραιόσπορο, τουρκόσπορο, προδότη, ανθέλληνα και ένα σωρό άλλα σκουπίδια, χωρίς καν να με γνωρίζει, με μοναδικό "άλλοθι" την άποψη που έχω πως ο Αρτέμης Σώρρας είναι απατεώνας!

Ο "κύριος" μάλιστα αυτός, ο οποίος από την θαλπωρή της καναδέζικης πολυθρόνας του εξωθεί τους Έλληνες σε εμφύλια σύρραξη, μπλόκαρε τον λογαριασμό μου στο facebook ώστε να μην έχει αντίλογο και να μπορεί ανενόχλητος να με βρίζει και να με συκοφαντεί!

Το ένα βεβαίως έφερε το άλλο και έτσι η συζήτηση με τους Γιώργο Γιαλτουρίδη και Λευτέρη Ρήνο επεκτάθη επίσης στον Σώρρα, την Χαραλάμπους, τον Θεοδωρόπουλο, τον Μανώλη Λαμπράκη και τον Γιάννη Καλογερόπουλο. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ακούστε τί γίνεται σε μια χώρα στην οποία το πολιτικό και δικαστικό προσωπικό περί άλλων τυρβάζει ενώ οι απατεώνες οργιάζουν ανενόχλητοι.