Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο Γιώργος Σαρρής μιλάει χωρίς περιστροφές για το θέμα της απάτης των τραπεζών, και όχι μόνο.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Σαρρής.Δούλεψε πολύ από την εποχή που άρχισε η κρίση, χωρίς να νοιάζεται αν ήταν νύχτα ή μέρα. Μελέτησε όλα τα σχετικά Φ.Ε.Κ., τους κρατικούς ισολογισμούς, τους νόμους, συνέταξε δικόγραφα, τεκμηρίωσε τις καταγγελίες του και έγινε δικηγόρος του εαυτού του όταν διαπίστωσε ότι οι δικηγόροι εποίουν την νήσσαν, παρ' όλο που τους είχε κοινοποιήσει το πρόβλημα, όπως λέει ο ίδιος. Ο λόγος για τον πρώην επιχειρηματία και νυν μέλος των Πολιτικών Φορέων "Δ.Ε.Ν." και "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" Γιώργο Σαρρή.

"Είχα μια υγιή επιχείρηση", λέει ο Γιώργος, "μέχρις ότου κατάλαβα ότι τα 85 δις που είχαν πάρει οι τράπεζες (προ ανακεφαλαιοποιήσεων) για να τα χορηγήσουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα έβαλαν στο συρτάρι τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια της Οικονομίας και οδηγώντας τις επιχειρήσεις στην εξαθλίωση. Αν είχαν δοθεί τότε τα χρήματα εκείνα, δεν θα είχαμε φθάσει ως εδώ. Ούτε κρίση θα υπήρχε, ούτε ανεργία. Έκτοτε αποφάσισα να τους πολεμήσω με όποια μέσα διέθετα.

Κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο οικονομικό αλλά, πρωτίστως, πολιτικό. Δημουργήσαμε λοιπόν την "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" και προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε και να ενεργοποιήσουμε τους πολίτες. Δυστυχώς, όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είναι πρόβατα! Δημοσιογράφοι, όπως η Πόπη Σουφλή, η οποία συμμετείχε στην πρώτη "ΥΠΕΡΒΑΣΗ", με κατηγόρησε ότι εγώ την διέλυσα! Εγώ ήμουν ένας, όταν απεχώρησα. Είχαν μείνει 199 μέλη. Δεν είχαν παρά να βάλουν άλλον στη θέση μου και να προχωρήσουν. Τα στοιχεία τα είχαν όλα και ξεκλείδωτα. Είναι εύκολο όμως να επιρρίπτεις ευθύνες όταν εσύ δεν έχεις κάνει τίποτε!".

Καταγγελτικός ο λόγος του Γιώργου Σαρρή, ο οποίος επιτίθεται σε δικηγόρους, δικαστικούς, εισαγγελείς και "επαναστάτες", κατονομάζοντάς τους! "Το αδίκημα ήταν αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αλλά όλοι αδιαφορούσαν. Δεν υπάρχει Δημοκρατία. Υπάρχει μόνο η Δημοκρατία των δικηγόρων με στόχο τους πολίτες, η Δημοκρατία των πολιτικών με στόχο τους πολίτες, η Δημοκρατία των Δικαστών και Εισαγγελέων με στόχο τους πολίτες! Και οι πολίτες, αντί να συσπειρωθούν, να ενωθούν και να εναντιωθούν μαζικά, παραμένουν πρόβατα και ενισχύουν τα διάφορα "μαγαζάκια", όπως του Σώρρα, ο οποίος, ενώ έλεγε στην αρχή ότι δεν έχει χρώμα, κόμμα και δόγμα, τώρα ζητάει από τους πολίτες να στρατευθούν και να ψηφίσουν "ΕΣΥ", υποσχόμενος ότι θα τους δώσει 20.000 ευρώ και θα διαγράψει τα χρέη τους, μαζί με το χρέος της χώρας!".

Μιλάει στη συνέχεια με ονόματα ο Γώργος Σαρρής, ο οποίος έχει αποτραβηχτεί σε ένα ορεινό χωριό λίγο έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης. "Κουράστηκα να μιλάω σε πρόβατα", λέει. "Καταφέραμε να βγάλουμε μια θετική δικαστική απόφαση για την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά κανείς δεν μιλάει γι' αυτήν! Ψεύτες και δήθεν "επαναστάτες", οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τίποτε, οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα και το αγνοούν, παραπληροφορούν και πολεμούν στήνοντας ο καθένας το δικό του μαγαζάκι με σκοπό να μαντρώσουν τα πρόβατα. Αντί να υπάρξει άμιλλα, θέλουν να μας πετάξουν στον λάκκο! Είχα αποφασίσει να μην ξαναμιλήσω, αλλά με παρέσυρες με τον ερχομό σου εδώ πάνω!".

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ακούστε όσα καταγγέλει ο Γιώργος Σαρρής μπροστά στην κάμερα. Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλά "αντιμάμαλα", σχόλια και αντιδράσεις...

Η δικαστική απόφαση : https://www.scribd.com/doc/314052879/%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%9D%CE%BF-2343-2016

Το site του Πολιτικού Φορέα "Δ.ΕΝ." : https://den.com.gr/

Το site του Πολιτικού Φορέα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" : https://eleftheria.com.gr/