Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Καθηγητής Πάνος Παππάς : Πρέπει οπωσδήποτε να τυπώσουμε εθνικό νόμισμα!

Κάμερα - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Μουσική τίτλων : Γιώργος Ρήγος.

Μια συζήτηση του καθηγητή κ. Πάνου Παππά με τον Ιωσήφ Παπαδόπουλο, χωρίς περιστροφές.

Ο καθηγητής κ. Πάνος Παππάς είναι γνωστός για τις καινοτόμες ιδέες του και τον τρόπο με τον οποίον τις εκθέτει χωρίς να μασάει ποτέ τα λόγια του. Έχει μάλιστα αρκετές εμφανίσεις σ' αυτό το διαδικτυακό περιοδικό με συνεντεύξεις του για το papimi (ιατρικό μηχάνημα δικής του επινόησης) http://www.ribandsea.com/face/654-qpapimiq για την ιδιαίτερη "εκτίμηση" που τρέφει για τον Αϊνστάϊν http://www.ribandsea.com/face/959-2013-03-07-11-13-05 και τον... Αρτέμη Σώρρα http://www.ribandsea.com/waves/1559-kathigitis-panos-pappas-sorras-kai-kyvernisi-ta-kanoun-plakakia αλλά και την ακλόνητη πίστη του ότι η χώρα μας πρέπει να επιστρέψει, το ταχύτερο δυνατόν, στο εθνικό της νόμισμα http://www.ribandsea.com/face/683-2012-05-16-04-41-17

Χθες το απόγευμα είχα μια συζήτηση μαζί του γι' αυτό ακριβώς το θέμα. Μια συζήτηση που ξεκίνησε από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Βυζαντίου, πέρασε από τον Καποδίστρια, την Αγγλία και την Αμερική, τον Σαντάμ Χουσείν, τον Καντάφι, τις τράπεζες, τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι, κατά τον κ. Πάνο Παππά, πρέπει να είναι μασόνοι και Εβραίοι προκειμένου να γίνουν βουλευτές και πρωθυπουργοί, και κατέληξε στην ανάγκη να τυπωθεί άμεσα εθνικό νόμισμα από το Νομισματοκοπείο του Χολαργού ώστε να απαλαγεί η χώρα μας από την θανατηφόρο θηλειά των μνημονίων.

Διακεκριμένος καθηγητής Μαθηματικών και Φυσικής, εφευρέτης του papimi και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, ο κ. Πάνος Παππάς επλήγη πριν απο μερικά χρόνια από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που περιόρισε δραματικά τις κινήσεις και την ομιλία του, αλλά δεν επηρέασε καθόλου τις νοητικές λειτουργίες και την μνήμη του.

Απολαύστε τον.