Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ανοιχτή επιστολή στήριξης προς τους μαθητές της Λαμίας και τους γονείς τους.

Πηγή : http://humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=344

Αγαπητοί συνΑγωνιστές,

Μόλις μάθαμε ότι το ετοιμόρροπο και ψυχορραγόν αντιανθρωπιστικό καθεστώς που υπονομεύει και καταστρέφει κάθε τι που χαρακτηρίζει ένα κράτος πολιτισμένο και ιδιαιτέρως Ελληνικό, σας φοβήθηκε τόσο που έσπευσε να στείλει τις ορδές καταστολής του σε εσάς, την Νέα Γενιά της Ελλάδας μας και στους γονείς σας, που σας ανέθρεψαν να θέλετε σωστή Παιδεία και ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά της ολιγαρχικής τάξης που μας καταδυναστεύει.

Ως γυναίκες Ελληνίδες, γιαγιά μάνα ή αδελφή, που έχουμε υποστεί και εμείς την ίδια τρομοκρατία του αυτοφώρου επειδή τολμήσαμε να ζητήσουμε τα Συνταγματικά μας Δικαιώματα των Ελευθέρων Πολιτών, τόσο για εμάς όσο και για όλο τον Ελληνικό Λαό αλλά και όλους τους Πολίτες σας λέμε ότι είμαστε Υπερήφανες για εσάς και για τον τρόμο που εμπνεύσατε σε αυτήν την δικτατορική κατοχή επειδή απλά ζητήσατε να έχετε και εσείς Παιδεία !

Η όποια "καταδίκη" από αυτό το κατάπτυστο και παράνομο Φασιστικό καθεστώς που υπακούσει σε Αντιανθρωπιστικά Μνημόνια και "δανειστές" και όχι στο Σύνταγμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Παιδεία, την Ελευθερία της έκφρασης και στο Δικαίωμα του διαδηλώνειν είναι ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑΡΑ Ή ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

Μπράβο σας ! Γιατί ακόμα μια φορά, με δικές σας ενέργειες, τους αναγκάσατε να πετάξουν για χιλιοστή φορά την μάσκα της δήθεν συνταγματολαγνείας όποτε τους συμφέρει ή δεν τους παίρνει και δείξατε ότι όπως όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα οι κυβερνητικοί δεν αντέχουν την πίεση και την κριτική και το Δίκαιο που διεκδικούν ακόμα και παιδιά, και δείξατε ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου στην Ελλάδα όπου οι δικαστές κάνουν το θέλημα των κυβερνητικών αφεντικών τους ασχέτως παλινοδιών και ψευδοδηλώσεων εκπροσώπων τους.

Προσπαθούν να σας κάνουν επικοινωνιακό παράδειγμα προς αποφυγή για τους χιλιάδες άλλους νέους και τους γονείς τους που θέλουν να αγωνισθούν για το Δικαίωμα τους στην δωρεάν Παιδεία, στην ποιοτική Παιδεία, στην απαλλαγμένη από προπαγάνδα και χειραγώγηση Παιδεία.

Εμείς όμως οι Γεριτσίδου, η μάνα και η κόρη, σας λέμε ότι γίνεστε παράδειγμα προς μίμηση ! Διότι κανένας πραγματικός Ελεύθερος Άνθρωπος που απείλησε φασιστικό καθεστώς δεν απέφυγε την δίωξη και το ποινικό μητρώο ή την απειλή του, κάτι που όμως είναι όπως είπαμε τα παράσημα σας και το διαβατήριο σας για την Επόμενη Ημέρα που θα γεννηθεί από αυτή την τόσο δύσκολη Αντίσταση που προβάλλουμε όλοι σε αυτό τον πόλεμο που γίνεται χωρίς όπλα ... ακόμα.

Ως μέλος της πραγματικής αφανούς γενιάς του Πολυτεχνείου, που τότε μας φερόταν σε εμάς και στους πεσόντες με τον ίδιο απαξιωτικό τρόπο χαρακτηρίζοντας μας παραβάτες και διώκοντας / απειλώντας / εκφοβίζοντας /μαυρίζοντας μας όπως και εσάς (και μετά βεβαίως μας καπηλεύθηκαν και εκτόπισαν οι δάκτυλοι και γόνοι των κυβερνητικών που μεταπήδησαν από την Χούντα στην Μεταπολίτευση) σας λέω, εγώ η Όλγα Γ. Γεριτσίδου, κόρη του Γιώργου Γεριτσίδη που φέρεται ως επίσημο θύμα του Πολυτεχνείου,

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!