Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μια συζήτηση με τον διοργανωτή της ΝΑΤΕΧ Δήμη Βαρβέρη.

Ο Δήμης Βαρβέρης απαντά στις ερωτήσεις του Ιωσήφ Παπαδόπουλου.

Ο Δήμης Βαρβέρης, εκδότης πέντε περιοδικών και διοργανωτής της έκθεσης ΝΑΤΕΧ Είναι ο εκδότης πέντε περιοδικών με θεματολογία το Κυνήγι, το Ψάρεμα, την Κατάδυση και το Σκάφος, αλλά και ο διοργανωτής της ετήσιας επιτυχημένης έκθεσης "ΝΑΤΕΧ", η οποία πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 28 χρόνια. Πρόκειται για τον Δήμη Βαρβέρη, στο περιοδικό "Βυθός" του οποίου αρθρογράφησα για ένα διάστημα πριν από 22 συναπτά έτη. Όμορφα χρόνια, χωρίς "αλεξιπτωτιστές"...

Natex RibSeaΤον συνάντησα σήμερα το πρωί, πρώτη μέρα του Μάρτη και της άνοιξης, στο γραφείο του στην Καισαριανή, με σκοπό να συζητήσω μαζί του για τη φετινή έκθεση ΝΑΤΕΧ αλλά και τις άλλες δύο ναυτικές εκθέσεις οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα τέλη του Μάρτη και στο δεύτερο δεκαήμερο του προσεχούς Οκτωβρίου, από τους εκδότες του περιοδικού "Ψάρεμα και Σκάφος" και τον ΣΕΚΑΠΛΑΣ αντιστοίχως. Ήξερα ότι δεν πρόκειται να μασήσει τα λόγια του, γι' αυτό και επέλεξα να συζητήσω μαζί του. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έμπαινα καν στον κόπο γιατί το θέμα αποτελεί την "καυτή πατάτα" του χώρου, μαζί με τα "πανελλήνια" πρωταθλήματα ταχυπλοίας φυσικά.

Η αφίσσα της έκθεσης Ναυτικό Πανόραμα με εμφάνιση του Rib and Sea σαν χορηγού επικοινωνίας. Στη φετινή πάντως έκθεση της ΝΑΤΕΧ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 3η μέχρι και την 7η Απριλίου στην αίθουσα της Ξιφασκίας των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, που βρίσκεται στο δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού απέναντι από τα γήπεδα του Αγ. Κοσμά, θα ενσωματωθεί και η έκθεση "Ναυτικό Πανόραμα", με σκάφη και παρελκόμενο εξοπλισμό, την οποία οι επισκέπτες της ΝΑΤΕΧ θα μπορούν να δουν με το ίδιο εισιτήριο. Το "Rib and Sea", μετά από σχετική πρόταση του Δήμη Βαρβέρη, θα είναι χορηγός επικοινωνίας των "δίδυμων" αυτών εκθέσεων.

Δείτε όμως και ακούστε πώς απάντησε ο Δήμης Βαρβέρης στις ερωτήσεις μου.