Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Κύριε Βαθιώτη καλά ξεκινήσατε. Τώρα όμως πού το πάτε;

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

VathiotisΣε μένα απέφυγε να δώσει συνέντευξη ο κ.Κωνσταντίνος Βαθιώτης, όταν του το ζήτησα, επικαλούμενος, σαν αστεία δικαιολογία, τα όσα έγραψα γι' αυτόν σ' αυτό το άρθρο μου : https://www.ribandsea.com/face/4654-dikigoros-nikos-antoniadis-don-kixotis-i-allos-enas-lagos-tou-systimatos.html

Ο ίδιος έχει γράψει στο facebook απαντώντας στον κ. Ignatios Lapomeris : "Στα μ.μ.ε. πήγα μόνο εκεί όπου με κάλεσαν. Θα προτιμούσατε να μην είχα βγει καθόλου;".

Και λίγο πιο κάτω : "Αν κρίνω ότι πρέπει να ενεργοποιηθώ και πολιτικά, θα το πράξω, χωρίς φυσικά να ζητήσω τη γνώμη κανενός και πολύ περισσότερο τη δική σας. Προφανώς είστε από εκείνους που τρέμουν την ώρα και τη στιγμή που θα αποφασίσω να ενεργοποιηθώ ακόμη περισσότερο".

dilosi.vathiotiΠόσο, αναρωτιέμαι, απέχει η ηρωϊκή έξοδος του κ. Βαθιώτη απ' την πανεπιστημιακή του έδρα από αυτά που λέει και γράφει σήμερα, επιλέγοντας δημοσιογράφους και μ.μ.ε. για να δώσει συνέντευξη, αφήνοντας συγχρόνως να εννοηθεί ότι θα κατέβει στον πολιτικό στίβο με δικό του κόμμα ή συνεργαζόμενος με άλλο;

Ήμαρτον! Κι' άλλο κόμμα; Κι' άλλος αρχηγός; Αδύνατον να διανοηθώ ότι είχε αυτό στο μυαλό του ο. κ. Βαθιώτης όταν εγκατέλειψε την έδρα του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Δεν θέλουμε να μας σώσει άλλος! Αυτό που θέλουμε είναι να ενωθούν οι λαϊκές δυνάμεις της ανατροπής και να εκλεγει ο ιδανικότερος ηγέτης μέσω Εθνοσυνέλευσης.