Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ψηφίζω Αρτέμη Σώρρα και Ελλήνων Συνέλευσις γιατί δεν αξίζουμε κάτι καλίτερο!

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

editorialimageΈχω πολλές φορές δηλώσει ότι ανήκω στο 50% περίπου (πια) του εκλογικού σώματος που απέχει της εκλογικής διαδικασίας. Και δηλώνω, εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως, ότι απέχω της εκλογικής διαδικασίας από επιλογή και όχι, όπως λένε διάφοροι "σοφοί" ινστρούκτορες, "επαναστάτες" της καρέκλας και αυτόκλητοι ηγέτες, επειδή θέλω τάχα να στηρίξω με την αποχή μου το πρώτο κόμμα και άλλα τέτοια ιλαροτραγικά. Δεν ψηφίζω γιατί, αφ' ενός μεν ουδέν από τα υποψήφια κόμματα και αποκόμματα με εκπροσωπεί, δεν επιθυμώ αφ' ετέρου να νομιμοποιήσω με την ψήφο μου και να δώσω ανάσα ζωής σε θνησιγενείς καταστάσεις, όπως είπε και ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, θα ήθελα να ψηφίσω. Να ψηφίσω υπέρ ενός αποκόμματος ο αρχηγός του οποίου είναι Έλλην αυτόχθων ιθαγενής, διαχειριστής ποσού τρισεκατομμυρίων δολλαρίων και κάτοχος της αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας του διαστήματος, ένα μικρό μόνο τμήμα του οποίου θα αρκούσε για να βγάλει τη χώρα απ' την κρίση και να την οδηγήσει σε μια φρενήρη πορεία ανάπτυξης. Και ουδόλως με ενοχλεί που ο πάμπλουτος αυτός συμπατριώτης μας βρίσκεται κλεισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος για απάτες του κοινού Ποινικού Δικαίου. Αντιθέτως! Εάν ήταν καταδικασμένος για κακουργηματικές και απεχθείς πράξεις θα τον ψήφιζα με ακόμη μεγαλίτερη θέρμη!

psorras2Διότι, εδώ που φθάσαμε, περιτριγυρισμένοι από όλα αυτά τα ανθρωπόμορφα σκουλήκια που ζητούν την ψήφο μας για να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς, ο Σώρρας είναι μακράν ο καλίτερος! Και επειδή το ούτως ειπείν οικοδόμημα της Ελληνικής Δημοκρατίας έτσι όπως πάει δεν προβλέπεται να μείνει όρθιο για πολύ καιρό ακόμη, καλό θα ήταν με την εκλογή ενός παλιάτσου, όπως είναι ο Αρτέμης Σώρρας, να το βοηθήσουμε να πέσει μια ώρα αρχύτερα!

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί! Ψηφίζουμε τον Σώρρα και την "Ελλήνων Συνέλευσις" για μια πιο γρήγορη κατάρρευση! Μήπως και όλο αυτό το έκτρωμα που κατοικοεδρεύει στο Κυνοβούλιο πάει κατά διαόλου και αρχίσουμε να το οικοδομούμε απ' την αρχή.