Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Συνέντευξη Τύπου στον Ν.Ο. Ελλάδος για το 18ο "East Med Yacht Show".

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

synentefxitypouΣε λίγες ημέρες ανοίγει τις πύλες του το "18ο EAST MED YACHT SHOW". To "Rib and Sea", μαζί με άλλους 22 χορηγούς επικοινωνίας, πρόκειται να καλύψει το μεγάλο αυτό θαλασσινό γεγονός που έχει γίνει πια θεσμός και τα τελευταία 4 χρόνια πραγματοποιείται στη Μαρίνα της Ζέας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος παρουσία του Δημάρχου Πειραιώς κ. Γιάννη Μώραλη, του Προέδρου της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνη Στελλιάτου του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Σπύρου Κορκίδη, και εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ε.Ο.Τ. και του Λιμενικού Σώματος.

marinazeaΤο φετινό "EAST MED YACHT SHOW" διοργανώνεται από την "Trinity Events" και την Ε.Π.Ε.Σ.Τ., φιλοξενείται στη Μαρίνα της Ζέας και υποστηρίζεται από τον Δήμο Πειραιώς, τον Ε.Ο.Τ., το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, το Υπουργείο Τουρισμού, την Περιφέρεια Αττικής, το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, τον Σ.Ε.Τ.Ε., τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την εταιρεία πετρελαιοειδών ARGO, τον ραδιοφωνικό σταθμό KISS FM 92,9, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον Δήμο Κεφαλλονιάς, πολλούς ακόμη χορηγούς και μέσα επικοινωνίας, μεταξύ των οποίων και το Rib and Sea".  

moralisΣτο "18ο EAST MED YACHT SHOW" θα λάβουν μέρος 40 εταιρείες ναύλωσης τουριστικών σκαφών, ενώ 60 τουριστικά σκάφη διαφόρων τύπων και μεγεθών, που προσφέρονται για ενοικίαση ή πώληση, θα κατακλύσουν τον προβλήτα Α της Μαρίνας της Ζέας. Παράλληλα θα λάβουν χώρα πολλές θεματικές εκδηλώσεις, σεμινάρια κ.λπ.

Το "EAST MED SHOW 2019" θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 10 Μαίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 13 Μαίου 2019.