Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το Πρυτανείον εάλω.

Γράφει ο Σωτήρης Κλαμίτσης.

amerikaniki[Aμέσως μετά τη νίκη της 25.01.2015 τιμά τους εκτελεσθέντες από τους ηττημένος προγόνους της ΧΑ - μαζί με τον Πετσίτη – δεν την είχα δει αυτή τη φωτογραφία μέχρι σήμερα, ώστε να παρατηρήσω την αμερικανική χειρονομία απότισης φόρου τιμής].

Προς Συριζαίους επιστολή.

Γι’ αυτό λοιπόν οι ΕΑΜίτες παππούδες σας μάχονταν με το τουφέκι ταμπουρωμένοι πίσω από βράχια. Για να τακτοποιηθεί και η θυγατέρα της κερα-Τασίας, να βολευτούν στο Δημόσιο Ταμείο τα δικά μας παιδιά, ακριβώς όπως μας έλεγε ο Βύρωνας το 2004, όταν η κυβέρνηση του Κωστάκη [με αρμόδιο υπουργό τον νυν ΠτΔ] έψαχνε να βρει τρόπους να τακτοποιήσει τις δεκάδες χιλιάδων συμβασιούχων του Σημίτη παραμελώντας τα δικά του παιδιά.

Ανακαλύψατε ότι ο Κούλης βολεύτηκε πλουσιοπάροχα σε θυγατρική τής ΕΤΕ ελέω πατρός, ώστε να συμψηφίσετε το γεγονός ότι ο Αλαίκσοις δεν εργάσθηκε ποτέ.

Έπρεπε να συνεννοηθεί ο Πρόεδρος της Βουλής με τον πρωθυπουργό, για να σταματήσει η γελοία τακτοποίηση των ημετέρων που προηγείται κάθε εκλογικής αναμέτρησης.

Ισοπεδώσατε το ήθος που προβάλλατε επί δεκαετίες ως ξεχωριστό γνώρισμα της παράταξής σας.
Δεν αφήσατε τίποτε απεχθές που να μην κάνετε και δικαιολογήσετε με ηλίθια επιχειρήματα.
Εγώ θα σταθώ σε μία παρωνυχίδα. Υπάρχει στον Ποινικό Κώδικα  η εξής διαταξούλα:

"Παρασιώπηση ανεύρεσης".
Αρθρο  376.

Οποιος βρίσκει χαμένο πράγμα και δεν αναγγέλλει την ανεύρεση μέσα σε δεκατέσσερις ημέρες στις αρχές ή στο κοινό ή στον δικαιούχο τιμωρείται με χρηματική ποινή. Αν το αντικείμενο είναι ασήμαντης αξίας, το δικαστήριο μπορεί να κρίνει την πράξη ατιμώρητη».

Γιατί την καταργήσατε με τον νέο Ποινικό Κώδικα; Ήταν τόσο αναχρονιστική; Σε τί σας ενοχλούσε η ηθική απαξία που αποτυπώνεται σ’ αυτήν;