Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

DNA ΠαΣοΚ

papantonioujpgΔεν χρειαζόταν η (πάρα πολύ καθυστερημένη) επιβεβαίωση της δικαιοσύνης για να δικαιωθεί η άποψή μας, πως το ΠαΣοΚ υπήρξε μία πολιτικά εγκληματική οργάνωση που συσπείρωσε γύρω της κάθε πολιτικό τρωκτικό, κάθε λαμόγιο, κάθε πολιτικό (ή και όχι μόνον) απατεώνα, και πως ό,τι βιώνουμε τώρα έχει οικοδομηθεί στο ξεθεμέλιωμα της οικονομίας, της Παιδείας, της κοινωνικής δικαιοσύνης (κομματικός συνδικαλισμός, κλαδικές, κλπ) που μεθοδικά και με πρόγραμμα "κατόρθωσαν" τα 30+ χρόνια διακυβέρνησης της πολιτικά εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

Το κακό όμως είναι άλλο. Και εξακολουθεί να υπάρχει. Γιατί το DNA δεν πεθαίνει. Μεταγράφεται. Αντιγράφεται. Μεταφέρεται. Και το DNA ΠαΣοΚ αντιγράφηκε πρώτα στην πρώην κυβερνώσα δεξιά, και μεταγράφηκε πλήρως, ενσωματώθηκε στην νυν κυβερνώσα δεξιά (τάχα αριστερά), όχι τυχαία, από μετάλλαξη να πούμε, αλλά επί τούτου, με ενέσεις μολυσματικού υλικού, με μεταγραφές πολιτικών λαμογιών, αρουραίων παντός καιρού, αρκεί ο καιρός αυτός να μην μυρίζει πραγματική δημοκρατία, παρά να βρωμάει καθεστωτικίλα και υποβόσκουσα φασιστίλα.

Το DNA ΠαΣοΚ δεν γεννήθηκε για να πηγαίνει στην φυλακή. Γεννήθηκε για να κυβερνάει με κάθε μέσο, και να καταστρέφει κυβερνώντας κάθε τί ωραίο, δημοκρατικό, έντιμο, περήφανο και  ελληνικό.

Το κακό θα σταματήσει μόνο με καθολική και γενικευμένη στείρωση -πολιτική εννοείται- κάθε μολυσματικού υλικού, απ' όπου κι αν προέρχεται, όπου κι αν σήμερα ανήκει!

Πηγή : http://mandatoforos.blogspot.com/2018/10/dna.html