Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ώρα να πούμε «ΝΑΙ» στους Ιταλούς.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

astegosΣε λίγες μέρες γιορτάζουμε και πάλι το μεγάλο «ΟΧΙ» που αντιτάξαμε στους Ιταλούς εισβολείς το 1940. Στον απόηχο της προβολής - από την αριστερή [τρόπος του λέγειν] κυβέρνηση - της 12.10.1944, ημέρας απελευθέρωσης της Αθήνας, προκειμένου να θυμηθούμε τον ΕΛ.Α.Σ., το ΕΑΜ κ.λπ. και στη συνέχεια τον εμφύλιο, τον οποίον επιμένουν να μας θυμίζουν, καθώς δεν έχουν κάτι άλλο να επιδείξουν πέρα από το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, την αλλαγή φύλου, την αποθέωση των gay parades, την καθύβριση των πατριωτών, τους οποίους αποκαλούν «ετερόκλητο όχλο» με ακροδεξιές εμπροσθοφυλακές, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τους άπειρους διορισμούς στο Δημόσιο, την καθαγίαση του Ζακ και την καταδίκη των πλουτοκρατών κοσμηματοπωλών που καλά παθαίνουν και πέφτουν θύματα ληστείας.

Από την άλλη, η Ιταλική Δημοκρατία ανθίσταται σθεναρά στις επιταγές των γερμανόδουλων Βρυξελλών. Μία χώρα 60 εκατομμυρίων ψυχών με φοβερό πλούτο και βιομηχανία που παράγει από καρφίτσες μέχρι αεροσκάφη κινδυνεύει να καταντήσει σαν τη δική μας, αν δεν αντισταθεί μέχρι τέλους στον οινόφλυγα Γιούνκερ και στην παρέα του. Είναι φασίστες, λέει, οι Ιταλοί κυβερνώντες, επειδή δίνουν  προτεραιότητα στους Ιταλούς και όχι στους τραπεζίτες και στους λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα τους χάρη στο καλά οργανωμένο δουλεμπόριο των ΜΚΟ και των ΜΚώλων. Ενώ εμείς είμαστε ακραιφνείς Δημοκράτες που νοιαζόμαστε για τους καημένους τους μετανάστες που μας έρχονται μπουλουκηδόν ακόμη και από Μαρόκο και Κολομβία.

Είναι, βέβαια, κρίμα να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες οι άνθρωποι αυτοί, τους οποίους αφήσαμε να εισβάλουν στην επικράτεια, αλλά δεν είναι κρίμα να μετατρέπονται σε επαίτες, σε άστεγους, σε φορολογικά υποζύγια, σε πολίτες χωρίς περίθαλψη, χωρίς  αξιοπρεπή σύνταξη χιλιάδες φυσιολογικοί Έλληνες, επειδή οι δικοί μας ταγοί δεν τόλμησαν να πουν «ΟΧΙ» το 2010, το 2012 και το 2015; Επειδή και η αριστερά [λέμε και καμμιά μ..] του Καρανίκα, του Τζανακόπουλου, της Νοτοπούλου, της Σβίγκου, του Παπαδόπουλου, του Φίλη, του Κωνσταντινέα, της Αυλωνίτου, της Φωτίου  και των άλλων των παιδιών δεν μπόρεσε να κάνει κάτι η καημένη, αφού την είχαν αλυσσοδέσει οι προηγούμενοι  με τα δεσμά του Μνημονίου, ώστε να φτάσει να δεχθεί και η ίδια το δικό της Μνημόνιο, από το οποίο, λέει, βγήκαμε καθαρά την 20.08.2018, αλλά δεν μπορούμε να σταυρώσουμε λεπτό δανεικό, επειδή οι αγορές δεν μας βλέπουν με καλό μάτι, έστω και αν έχουμε  παραδώσει τα πάντα στους ξένους.        

Ο Σαλβίνι είναι φασίστας λοιπόν. Αυτό βρήκαν να του προσάψουν την ώρα που εκείνος ορθώνει το ανάστημά του και παλεύει να απομακρύνει το φάσμα της ελληνικής  κατάντιας από τον λαό του. Τα ίδια θα λέει προφανώς και ο Σόρος και όλη η νομενκλανούρα της Ευρώπης απολύτως ευθυγραμμισμένοι με τον Αλαίκσοις.

Εγώ είδα προχθές το εκκαθαριστικό μιας φασιστοειδούς πελάτισσας, στην οποία συνέστησα να ζητήσει Νομική Βοήθεια από το κράτος για να συνεχίσει έναν δικαστικό αγώνα. Δηλωθέν εισόδημα € 385. Φόρος € 102. Προκαταβλητέος φόρος επόμενου οικονομικού έτους € 102. Εισφορά αλληλεγγύης € 300. Καταβλητέον ποσόν εις το Δημόσιον Ταμείον, από το οποίο σιτίζεται και ο Καρανίκας, € 589. Πώς να πληρώσει παράβολο € 400 για μία αναίρεση στον Άρειο Πάγο πλέον αμοιβής δικηγόρου;

Την επομένη καρδιοχειρουργός τις μου είπε ότι το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά χορηγεί και ειδικότητα καρδιοχειρουργού. Εντός  του νοσοκομείου αυτού, όμως, δεν πραγματοποιούνται εγχειρήσεις καρδιάς. Άσχετο, αλλά τόσο σχετικό.   

Από τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας, λέει, δεν θα εξετάζονται τα κεφάλαια της Επανάστασης του ΄21, ούτε ο Μυκηναϊκός πολιτισμός, ούτε … ούτε …. Άλλωστε, μήπως είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων; Όχι βέβαια, σύμφωνα με την άποψη των επαΐων [Καρανίκειος ρήση]. Είμαστε σπορά Μαμελούκων και λοιπών ευγενών φυλών.   

Δεν πα να λένε οι επιστήμονες.
http://exoorama.blogspot.com/2009/03/blog-post_12.html
https://www.huffingtonpost.gr/2017/03/10/eidhseis-culture-arxaiologia-katagwgh-istoria-falmereyer_n_15281006.html

travestiΥποτεθείσθω, λοιπόν, ότι ο θαυμαστής του Αδόλφου Ν. Μιχαλιολάκος υπουργοποιείται και τα βάζει με τους δανειστές. Τί θα έχουμε να του προσάψουμε; Ότι δεν είναι δημοκράτης και ότι  ως μη δημοκράτης δεν μπορεί να φροντίζει για τον ελληνικό λαό και να μάχεται τους δημοκράτες των αγορών. Ούτε να απωθεί τους λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα. Αλλοίμονο, αν επιτρέψουμε στους φασίστες να κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν οι δημοκράτες, αλλά δεν το κάνουν, επειδή  είναι πουλημένα τομάρια  και γιουσουφάκια  των φασιστικών αγορών.

Έτσι εξηγείται που όλοι οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί αρνούνται ότι το «ΟΧΙ» το είπε ο Μεταξάς. Δεν μπορεί ένας φασίστας να λέει «όχι» στον επιδρομέα, αφού εμείς οι δημοκράτες λέμε συνέχεια «ναι, ναι, ναι, ναι, ναι» σε όλα στους επιδρομείς της ευτυχίας του ελληνικού λαού. [ΣΗΜ: το ΝΑΙ με αριστερό πρόσημο].

Βάστα Σαλβίνι!