Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το ασύμμετρο φαινόμενο.

tsiprakosΧλευάζανε τον "στρατηγό άνεμο" του άλλου γραφικού, για νάρθουν αυτοί τόσα χρόνια μετά να πουν τα ίδια με άλλη διατύπωση. "Πρωτόγνωρο φαινόμενο" κατά τον Τοσκάτο, "ασύμμετρο φαινόμενο" κατά το πρωθυπουργεύον υπόλειμμα ηθικής.

Το μόνο ασύμμετρο φαινόμενο και ασύμμετρη απειλή για όλους μας και την χώρα, είναι η ίδια η κυβέρνηση των "αριστερών" δωσιλόγων. Είναι οι ίδιοι. Αυτοί, που τους ανέσυρε ο λαός από την - δικαιολογημένη εν τέλει - αφάνεια του 4%, μπας και περισώσουν κάτι από την προδοτική λαίλαπα της πασοκοδεξιάς, και το μόνο που ξέρουν, το μόνο επιχείρημα που τους έχει απομείνει είναι να συγκρίνονται μ' εκείνους.

"Καλύτερα τα έκαναν οι άλλοι;" "Θα σας σώσει η δεξιά άμα ξανάρθει;" Ατράνταχτα επιχειρήματα πολιτικών -και όχι μόνον - απατεώνων και καθαρμάτων.

Καθαρμάτων που συνέχισαν με τον καλύτερο τρόπο την εγκληματική διάλυση της χώρας από τους προηγούμενους, στερώντας αναγκαίους πόρους για την ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία, το κοινωνικό κράτος στο όνομα κάποιας ψευδεπίγραφης "δημοσιονομικής ανασυγκρότησης", στέλνοντας όλο το χρήμα και το αίμα του ελληνικού λαού στους διεθνείς τοκογλύφους, να τους καλοπιάσουν να τους διατηρήσουν στις θέσεις τους, στις χρυσοπληρωμένες καρέκλες τους, πληρωμένες με τον κόπο, την περιουσία και το αίμα ενός λαού.

Ένα κράτος υπό διάλυση, ένα κράτος οπερέτα, ένα κράτος εχθρός των πολιτών. Αυτό είναι το επίτευγμα των μνημονιακών προδοτών, δεξιών και αριστερών. Γι αυτό οι παχυλοί μισθοί, τα επιδόματα, τα προνόμια της εξουσίας, οι υπερωρίες των παρατρεχάμενων, οι διορισμοί και τα ρουσφέτια των κομματόσκυλων. Αυτή είναι η δημοσιονομική τους ανασυγκρότηση και η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται.

50+νεκροί.
Ανείπωτη οικολογική καταστροφή.
Αμέτρητες περιουσίες και κόποι μιάς ζωής χαμένες.

Πενήντα και, νεκροί, κι ούτε μία παραίτηση, έτσι, για τα μάτια του κόσμου.
Ούτε ένας άντρας - με την παλαιϊκή, με την φαλλοκρατική έννοια του όρου - να έχει τ' @ρχίδια να πεί  "βαρέθηκα, σιχάθηκα πιά τον αιματοβαμμένο μισθό μου, φτάνει πιά". Όλοι αδελφές, όλοι π@ύστηδες, όλοι για το gay parade μόνο. Αλλά πού να βρεθεί τσίπα και φιλότιμο. Ξέρουνε ότι σε λίγο καιρό δεν θα γυρίζει να τους φτύσει ούτε η μάνα τους. Ό,τι αρπάξουν κι ό,τι φάνε τώρα που είναι καβάλα στην εξουσία.

Το μόνο ασύμμετρο φαινόμενο, η μόνη ασύμμετρη απειλή είναι αυτή που βλέπουμε στην φωτογραφία πιό πάνω. Και οι μόνοι υπεύθυνοι για την ύπαρξη και την διατήρηση αυτής της απειλής,νείμαστε εμείς, ο λαός, θύματα και θύτες του εαυτού μας.

Εκείνοι είναι οι εγκληματίες.
Εμείς, οι ηθικοί αυτουργοί!

Πηγή : http://mandatoforos.blogspot.com/2018/07/blog-post_24.html