Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Χαριτωμένη η μ@@@κία σου Νίκο μου.

"Τα Σκόπια είναι σαν μία ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία που πάει για γάμο στο οποίο θα προστεθεί και το όνομα του ανδρός της".

kotzias3Αυτό το πράσινο στο κεφάλι του πασόκου δεν είναι χρώμα. Γλίτσα είναι. Σαπίλα.

"Πρέπει οι 10 εμπλεκόμενοι πολιτικοί στην υπόθεση Novartis να αποδείξουν ότι είναι αθώοι". Κι εσύ Νίκο μας πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος γιατί σε κατηγορούμε πως τά'πιασες από τα Σκόπια για να παραδώσεις το όνομα Μακεδονία. Άϊντε ντε, να σε δούμε. Απόδειξε την αθωότητά σου.

Ο κατηγορούμενος, πασόκε, δεν υποχρεούται να αποδείξει την αθωότητά του. Ο κατήγορος πρέπει να αποδείξει την ενοχή τού κατηγορούμενου.

Εκτός απ' αυτά όμως, ατελείωτα είναι τα καραγκιοζιλίκια των τριακοσίων καραγκιόζηδων. Κάθε μέρα δίνουν παραστάσεις και κονομάνε. Και δεν κόβουν και απόδειξη. Αυτοί κατά κύριο λόγο (αν εξαιρέσουμε τους κουλουρτζήδες και τους τυροπιτάδες που επίσης δεν έκοβαν απόδειξη) γονάτισαν την ελληνική οικονομία.

Σήμερα: η παράσταση με τις δέκα κάλπες και τα 5.990 ψηφοδέλτια! Μα 5.990 ψηφοδέλτια άθλιοι καραγκιόζηδες; Δεν λυπηθήκατε τουλάχιστον το χαρτί, χώρια τα έξοδα για το τυπογραφείο; Εδώ ο κόσμος πεινάει κι εσείς πετάτε το χρήμα για να παίξετε με τα γεννητικά σας όργανα;

Και μην πείτε πως πρόκειται για έξοδα για την λειτουργία της δημοκρατίας. Ποιάς δημοκρατίας; Εννοείτε την τρομοκρατία, την μνημονιακή δικτατορία που εγκαθιδρύσατε καταπατώντας τα μισά άρθρα του Συντάγματος, παρέα με τους Βίζερ και τους Ντράγκηδες (το γελοίο, χ@σμένο απ΄τον φόβο του εκείνο ανθρωπάκι όταν η κοπελιά-ακτιβίστρια του πέταγε τρικάκια, και που μοίρα κακιά των λαών της Ευρώπης έδωσε στα χέρια του εξουσία), και με τους ντόπιους γκαουλάιτερ τα Στουρνάρια και τους ΠαπαΔήμιους (που πήρε μάλιστα και 2,5 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση γιατί έκανε βαβά στο δεξί του - έτσι κι αλλιώς άχρηστο - @@@ίδι).

Δικτατορία, τυραννία είναι η "δημοκρατία" σας, και ως τέτοια την αναγνωρίζουμε.

Παράδειγμα: Στοιχεία της ΑΑΔΕ δείχνουν ότι πάνω από 4,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν χρέη προς το Δημόσιο, με συνολικό χρέος 93 δις. Όμως ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών (πάνω από 3,6 εκατομμύρια φορολογούμενων) έχει χρέη που δεν ξεπερνάνε τις 2.000- 3.000 ευρώ, με το συνολικό τους χρέος να φτάνει στα 1,8 δισ ευρώ δηλαδή το 2% του συνολικού φορολογικού χρέους, το 0,1% των οφειλετών, δηλαδή περίπου 5.000 φορολογούμενοι, χρωστάνε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ο καθένας και συνολικά περίπου 72 δισ ευρώ. 69 απ' αυτούς έχουν χρέη άνω των 100 εκατομμυρίων έκαστος, στους οποίους αναλογούν συνολικά τα 28,6 δισ ευρώ από τα 93 δισ ευρώ δηλαδή το 31% των οφειλών στο Δημόσιο.

Μαντέψτε όμως ποιούς κυνηγάει και σε ποιούς κάνει κατάσχεση λογαριασμών η "δημοκρατία" σας. Στα 3,6 και πάνω εκατομμύρια των ελλήνων που χρωστούν (κι αυτά πλασματικά) από 500 έως 3000 ευρώ.

Ένας συνειδητοποιημένος λαός σ' αυτό το σημείο που είμαστε θα σας έδινε δύο μόνον επιλογές:

Ή να κοιμόσαστε σπίτι σας και να πετάγεστε με το παραμικρό θρόϊσμα, ή να κοιμόσαστε σχετικά ήσυχοι στο κελί μιάς βαθιάς φυλακής.

Σ΄ αυτό όμως στηρίζεστε: στην αφασία μας.
Για να δούμε.
Ως πότε;

Υ.Γ  Λίγο αχταρμάς και μπερδεμένο σήμερα το σχόλιο, αλλά έτσι κατάντησαν την ζωή μας οι μνημονιακοί παλιάνθρωποι.

Πηγή : https://mandatoforos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_21.html