Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Εγώ, ο ασυνείδητος πατριώτης.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

gliodis.simitisΒγήκε και το άλλο μεγάλο πωλητικό κεφάλαιο του Έθνους, ο πρωθυπουργός των Ιμίων, του Χρηματιστηρίου, της Ολυμπιακής αρπαχτής, της Siemens και της εξοπλιστικής μίζας, να καθοδηγήσει εμένα, την πλέμπα. Και χώρισε τους πατριώτες σε ενσυνείδητους και ασυνείδητους , όπως τους χώρισε και σε εθνικολαϊκιστές και μη.

Τον σιγοντάρισε και ο Ρουβίκωνας στην τεράστια προσπάθεια να αποτύχει το συλλαλητήριο της 04.02.2018, καθ’ ότι όποιος πάει στο Σύνταγμα, μπορεί να έχει και κάποιο ατύχημα από τα Τάγματα της Αριστεράς και της Προόδου [ΤΑΠ].

Πρωτεργάτες, λοιπόν, του συλλαλητηρίου οι ναζί, τους οποίους  θα στηρίξω και εγώ, όπως μου λένε οι ινστρούχτορες των ΤΑΠ.

Εγώ θέτω το εξής απλό ερώτημα στους οψίμως ενσυνείδητους πατριώτες:

- Aφού είσθε κατά του ΝΑΤΟ,
- αφού τα Σκόπια σκίζονται να μπουν στο ΝΑΤΟ,
- αφού για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, πρέπει να συναινέσει και η Ελλάς,

γιατί δεν συνεχίζουμε να αρνούμεθα το όνομα «Μακεδονία» είτε σκέτο είτε σύνθετο είτε … είτε …., ώστε να μην μπουν ποτέ τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, αν δεν υποχωρήσουν, και έτσι να καταφέρουμε καίριο πλήγμα στον απαίσιο αυτόν οργανισμό; Ε κ. Παπαψευτούλη;  

Κάποιοι, λέει, θα κρατούν την 04.02.2018 μαχαίρια και κάποιοι σφουγγαρόπανα. Τα μαχαίρια θα τα κρατούν οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί. Τα σφουγγαρόπανα θα τα κρατούν ασφαλώς οι ροζουλί ενσυνείδητοι πατριώτες, για να καθαρίσουν μετά το συλλαλητήριο την πλατεία από τα σκουπίδια που θα έχουν αφήσει οι μαχαιροβγάλτες.

Και κάτι τελευταίο: όσοι έχουν βαλθεί να τρομοκρατήσουν τον λαό, για να μην κατέβει στο Σύνταγμα ξέχασαν να ασχοληθούν με ένα σπουδαιότατο  ζήτημα «Πού θα κατουρήσετε ρε παλληκάρια, αν σας έρθει η ανάγκη την ώρα του συλλαλητηρίου; Θα σπάσει η φούσκα σας και θα έχετε ουρολογικά προβλήματα. Αξίζει να χάσετε τα νεφρά σας για τη Μακεδονία; Δεν πάτε για μια φραπεδιά με το μέρισμα που σας έδωσε ο Αλαίκσοις;».  

Για να δούμε, θα αντισταθεί ο λαός στα ΤΑΠ, όπως αντιστάθηκε για τη Μακεδονία στους κατακτητές Ναζί το 1943;
http://www.mixanitouxronou.gr/o-matomenos-ioulios-tou-1943-kata-tis-epektasis-tis-voulgarikis-katoxis-sti-makedonia-o-dynamikos-rolos-tou-eam-kai-i-ekdioksi-ton-voulgaron-apo-ti-thessaloniki/