Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Να πάτε το ΦΠΑ στο 99% για να το τερματίσετε!

Του Ελευθέριου Ρήνου.

Πηγή : http://grnea.gr/2016/04/na-pate-to-fpa-sto-99-gia-na-to-termatisete/

Το κείμενο αυτό δεν αφορά το 1%. Θερμή παράκληση να το αποφύγουν όσοι έχουν επικερδείς επιχειρήσεις εν έτη 2016. Το κείμενο αυτό αφορά όσους είναι έτοιμοι να βάλουν τα ρούχα που έχουν στην ντουλάπα από το 1990 και να βγουν στην Ειδομένη να δηλώσουν μετανάστες από τη χώρα Ελλάδα.

Πήγε το ΦΠΑ στο 24% και παραπονιέστε! Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν ρε. Στο 99% έπρεπε να είναι και όλοι να πουλάμε σπίρτα στις γωνίες. Άντε και κασελάκι και γυάλισμα παπουτσιών. Το μόνο μαζικό κίνημα που έχει ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ να τους πονέσει δεν είναι η απεργία, η αποχή, τα εξώδικα του Σώρρα, τα εξώδικα στις τράπεζες και η κάθε καλή ή κακή ιδέα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΡΕ. Μετράνε τις ζωές με τα νούμερα και υπόσχονται ότι θα κλάψουν στις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο. Μύυυυκονοοοοο! Σκατόμυαλοι!

Ναι είμαι θυμωμένος και θα προσθέσω την ιδέα ενός φίλου μου: ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ μέχρι να φύγουν. Όχι στους ασφαλιστικούς φορείς, όχι στην εφορία, οχι στις τράπεζες. Ναι, δεν θα μπορούν να πληρώσουν ούτε τις συντάξεις χωρίς νέα δανεικά από τους έξω. Και αν δεν βγείτε για επανάσταση με τους υπόλοιπους, ας τρώτε σκουπίδια μέχρι να ισιώσετε. Νομικούς και λογικούς λόγους βρίσκουμε δέκα χιλιάδες (από απάτη,ανθρωπιστική κρίση μέχρι τοκογλυφία και κλοπή ξένης περιουσίας…).

Η χώρα ΨΟΦΑΕΙ ρε. Εμείς κοιτάμε δεξιά και αριστερά λες και παίζουμε σε αμερικάνικο σίριαλ και περιμένουμε πότε θα ανοίξει TGI κοντά μας για να φάμε ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BBQ στη μοναδική τιμή των 10 ευρώ. Με μισθό 350 ευρώ, έχεις τουλάχιστον ένα γεύμα στο TGI την ημέρα και μετά το παίζεις «μετανάστης» στους συγγενείς.

Αυτοί που πεθαίνουν, σαν αυτή τη χώρα, χρειάζονται ένα τεράστιο ΣΟΚ. Με ξύλο, σφαλιάρες, ελικόπτερα και όλα τα συναφή. Διαγραφή χρεών σε όλους, νέος νόμος Σβώλου, νέο φορολογικό σύστημα, ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ γαμώ!

Για όσους διαφωνούν μαζί μου, βγήκε το ΕΣΠΑ. Καλή τύχη.