Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μια προσφορά που δεν έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε!

Πάρτε τώρα που μοιράζει! Το αλίευσα στο διαδίκτυο, το βρήκα εξόχως χαλαρωτικό για τα τεντωμένα νεύρα μου, με όλα αυτά που βλέπω καθημερινά να λέγονται και να γίνονται από την πρώτη φορά "αριστερή" κυβέρνηση-θίασο του Αλέξη Τσίπρα, και το ανακυκλώνω, δεδομένου ότι συμπάσχω κι' εγώ με όλους αυτούς που χρωστούν στις τράπεζες, που χρωστούν στο Δημόσιο, που χρωστούν στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Ιδού λοιπόν, αγαπητοί μου αναγνώστες, αγαπητοί μου συμπατριώτες. Μια αιτησούλα θα κάνετε μόνο και ο Σώρρας θα κάνει όλα αυτά τα χρέη σας παρελθόν! Μαζί και το χρέος της χώρας!

Ιωσήφ Παπαδόπουλος

An offer you can’t refuse!

Πηγή : https://strovoliotis.wordpress.com/2016/01/09/%CE%BF-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD/

Η ιδέα είναι πως αφού τα 600 δις είναι κατατεθειμένα προς όφελος του ελληνικού δημοσίου και κάθε Έλληνα πολίτη ξεχωριστά, και αφού ο Σώρρας και η συμμορία του μπορούν να διαχειριστούν το παγκόσμιο καταπίστευμα, έρχονται να προσφέρουν στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να... ξεχρεώσει μέσω μεταβίβασης μέρους των δικαιωμάτων που του αναλογούν σε αυτούς τους θησαυρούς, στο ελληνικό κράτος. Με απλά λόγια: χρωστάτε 50.000 ευρώ στο ελληνικό κράτος; Του στέλνετε μια επιστολή και του λέτε  πως μπορεί να εισπράξει αυτά τα λεφτά από τους προαναφερθέντες θησαυρούς, και... ξοφλάτε!

Αν θέλετε μην υπακούσετε στην εντολή μου!Μάλιστα, βάζουν και ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα (δείτε την φωτογραφία).

Καταλάβατε; Στέλνεις μια επιστολή και ξεχρεώνεις για πάντα! Μηδέν χρέος, μηδέν υποχρεώσεις, πάνε και μνημόνια και λιτότητα, τα πάντα!

Ε, δεν θέλω να είμαι προσβλητικός, αλλά είναι πράγματι δυνατόν αυτή η απίστευτη απάτη να ξεγελάσει αρκετούς απηυδισμένους Έλληνες ψηφοφόρους (και τους πολλούς ψεκασμένους) και να βάλει αυτή τη συμμορία στη Βουλή.

Δεν είναι η πρώτη.