Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μήνυμα της ΕΛ.ΛΑ.Σ. επ' ευκαιρία των Χριστουγέννων.

«Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος...Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!»

Αυτά έγραφε ο μεγάλος μας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για τα τεκταινόμενα και επί των ημερών του.

Η πέραν των είκοσι χιλιάδων ετών ένδοξη Πατρίδα μας, ο αρχαιότερος Λαός του κόσμου και ο θεμέλιος λίθος του, το Έθνος των Ελλήνων, απειλείται άλλη μία φορά βαρειά και εξωτερικώς και εσωτερικώς. Εξωτερικώς απειλούμεθα και από τα τέσσαρα σημεία του ορίζοντος κινδυνεύοντες όχι μόνο από τους προαιώνιους εχθρούς του πονηρού γένους που επιβουλεύονται την ελευθερία μας αλλά και από τους μέχρι χθές βαλανοφάγους και τρωγλοδύτες κλεπταποδόχους του Ελληνικού φωτός της σοφίας, της τέχνης, της γνώσης, της επιστήμης και του πολιτισμού που φωτίζει τα ανήλιαγα πνευματικά τους λαγούμια.

Απειλούμεθα από τα ανθρωποειδή των απόγονων του Μαμωνά. Απειλούμεθα από τα χαλκεία των: Γκόλντμαν Ζάκς, των Ροτσάϊλντς, της Τριμερούς Επιτροπής και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που το κοινό γνώρισμα όλων αυτών των πιράνχας που εμφανίζονται ως οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι ότι όλοι τους είναι Εβραίοι στην καταγωγή! Τυχαίο;

Εσωτερικώς απειλούμεθα από την σήψη της Πολιτικής και την δυσωδία της Διοίκησης. Απειλούμεθα από την μπόχα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και την διαφθορά της «Δικαιοσύνης» και των «Θεσμών», παθογένειες που έχουν οδηγήσει την κοινωνία σε κρίση Αξιών, Ιδεών και Ιδεολογιών με επακόλουθο την Εκπαιδευτική και την Θρησκευτική κρίση, την  κρίση του Ανθρωπισμού και της Οικογένειας, την κρίση του Μηδενισμού, της κερδοσκοπίας και της θεοποιήσεως του ατομικισμού, κρίσεις που πηγάζουν από τον υφέρποντα Διχασμό. Γενικότερα βρισκόμαστε μπροστά σε μία άβυσσο Ηθικών κρίσεων και κρίσεων Συνειδήσεων.

Η Χώρα μας πλέον δεν έχει συνταγματική Βουλή αλλά μια συμμορία του βούρκου που μας φέρνει αντιμέτωπους με το καρκίνωμα του «κοινοβουλευτισμού» και οφείλουμε, ως ενεργοί πολίτες, να αντισταθούμε με κάθε μέσον. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε ό,τι μας έχει απομείνει και αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας στις επόμενες γενιές. Οφείλουμε να αγωνισθούμε κατά των φαύλων και να σταθούμε ΑΚΕΡΑΙΟΙ στο ύψιστο χρέος μας, όπως επιτάσσει η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος [άρθρο 120 παράγραφος 4] που προσδιορίζει ότι: « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον ....» και τούτο διότι: Εδώ πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Εδώ είναι το ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Το ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Το ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Ζούμε ξανά στις ημέρες 1965-1966 που οι τότε εθνοκάπηλοι χτυπιούνταν με τις καρέκλες μέσα στον σταύλο του Αυγεία αλληλοκατηγορούμενοι με το «πόσα πήρες; πόσα πήρες;».   
    
Πανικόβλητο τώρα το δωσίλογο καθεστώς των εγκληματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, διέπραξε ένα ακόμη πραξικόπημα με την συναίνεση του παριστάνοντος τον «Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας» τον οποίο από την 27η Απριλίου 2009 έχουμε εγκαλέσει ως διαπράξαντα το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, ενός διασκεδαστού του λαοπλάνου ακατανόμαστου ολετήρα του Έθνους, ενός μισητού «Προέδρου» που καμαρώνει ως η πιο ακριβή γλάστρα της Ευρώπης αμειβόμενος με σχεδόν τα διπλάσια από τους βασιλιάδες της, ενός Γερμανοτραφή ανύπαρκτου «Προέδρου» που κλέβει την πενιχρή σύνταξη του απόμαχου μεροκαματιάρη. Ενός «Προέδρου» που αποτελεί ύβρη και προσβολή προς την ανθρώπινη ύπαρξή μας αφού ανενδοιάστως προσυπέγραψε όλες τις Πράξεις μειοδοσίας, εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας και αφανισμού του Ελληνικού Λαού, αδιαφορώντας γιά την ανήκεστο βλάβη που επιφέρει στο Ελληνικό Έθνος!

Και όλα αυτά τεκταίνονται υπό την έγκριση ενός διεφθαρμένου κοινοβουλίου αγράμματων και άθλιων Βο[υ]λευτάδων που βρίθει υποκατάστατων ελληνόφωνων ανθρωποειδών τροφίμων του πλέον κακόφημου χαμαιτυπείου οι περισσότεροι των οποίων περιφέρουν το σαρκίο τους ως παλλακίδες του Διεθνούς Σιωνισμού και της Νέας Τάξης και οδαλίσκες της Παγκοσμιοποίησης.

Σκοπός της επίσπευσης αυτής είναι να προκαταλάβουν την απόφαση του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, στο οποίο έχει προσφύγει η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ.», ώστε να μην υλοποιηθεί η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ που προτείναμε, ήτοι:

1. Την έκπτωση των μελών τους από τα Δημόσια Αξιώματα και,

2. Την, κατά το άρθρο 37 παράγραφο 3 του Συντάγματος, συγκρότηση κυβέρνησης ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ αποτελούμενη από αδέκαστους Έλληνες με Πρωθυπουργό ανώτατο Δικαστικό και την διεξαγωγή δημοψηφίσματος ως και βουλευτικών εκλογών, ώστε από την νέα Βουλή να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Τακτική του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ «ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» που θεμελιώθηκε στο έγκλημα της Κύπρου μας και στην υποταγή στις θελήσεις της ARAMCO [Ροκφέλερ- Κίσινγκερ], είναι να μην δέχεται ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Γιά τον λόγο αυτό θέσπισε και το άρθρο 86 του Συντάγματος, γι' αυτό τοποθετεί κομματικά της πρόσωπα στην Ανώτατη Δικαστική Αρχή, γι' αυτό ΠΟΤΕ δεν πραγματοποίησε κανένα Δημοψήφισμα γιά τα μεγάλα θέματα του Ελληνικού Λαού και του Έθνους [ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ-ΕΟΚ-ΕΥΡΩ], γι' αυτό οικοδόμησε την ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Γι' αυτό ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κάνοντας τα στραβά μάτια γιά την ΜΗ, κατά το Σύνταγμα όρκισή της, ώστε απρόσκοπτα οι «εγκληματίες του λευκού κολάρου», σε συνεργασία με τους τραπεζίτες και τα διάφορα ανθελληνικά κέντρα να εγκληματούν εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων πολιτών.

Διακόσια χρόνια μετά την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ.», ως πολιτική Οργάνωση-Συνασπισμός πολιτικών, λαϊκών δυνάμεων και ελεύθερων αγωνιζομένων Ελλήνων, με αίσθημα ευθύνης ΑΝΕΛΑΒΕ τον πατριωτικό αγώνα γιά να ανατρέψει το ΕΠΙΒΛΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ και λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι: σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 2 του Συντάγματος: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή  κυριαρχία», ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους τους εμπλεκόμενος που κρατούν την τύχη της χώρας στα χέρια τους ότι είναι συνειδησιακή υποχρέωση όλων μας η σωτηρία του Έθνους των Ελλήνων και ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή, μόνοι και μετά πολλών και ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ δίνοντας τον ίδιο όρκο της Φιλικής Εταιρείας προς την πατρίδα:

«Ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς! Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου. Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε. Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου. Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.»

Οδησσός, 14η Σεπτεμβρίου 1814 - Αθήνα, 23η Δεκεμβρίου 2014

Για την  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»

                          Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Οδυσσέας Τηλιγάδας          Στέργιος Σμυρλής          Κωνσταντίνος Γκέκας

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ. Ακόμη υπάρχουν ελεύθεροι δημοσιογράφοι. Ο Δημοσιογράφος Ιωσήφ Παπαδόπουλος ηχογραφεί τη δίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=MFm7_BT4hqI&list=UUb14JYkSM46c3dXfLhAxVyQ

https://www.youtube.com/watch?v=AMwpBzdzo_M