Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Στην ΑΝΕΚ LINES η εκδήλωση της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

krites.dimosiografiΗ ΑΝΕΚ LINES, σε θερμό κλίμα παρά την έντονη κακοκαιρία που επικρατούσε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, φιλοξένησε,  στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», για πρώτη φορά,   την κοπή της βασιλόπιτας της  «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Τους παριστάμενους από το χώρο των ΜΜΕ, του πολιτισμού και της πολιτικής καλωσόρισε ο πλοίαρχος του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” cpt  Μανώλης Σέγκος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία, τονίζοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES ήταν και παραμένει σταθερά δίπλα στην Κρήτη και τους όπου γης Κρήτες.

krites.dimosiografi2Ο Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Μοσχοβίτης από την πλευρά του, ευχήθηκε καλοτάξιδη η νέα χρονιά, αναφέρθηκε στον σκοπό της Ίδρυσης της νέας αυτής Ένωσης και ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES, τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του ΚΡΗΤΗ ΙΙ για την ζεστή φιλοξενία.

krites.dimosiografi3Σε σύντομο χαιρετισμό της η Υπεύθυνη Χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES κα Άννα Νικολακάκη,  ευχήθηκε στον  νεοσύστατο φορέα ως “Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” να επικοινωνούν αισιόδοξες ειδήσεις – που τόσο έχουν λείψει στην covid εποχή – και ως “Διεθνής Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων” να επικοινωνούν την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης.

krites.dimosiografi4Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη της Ένωσης ο “Κρητικός” Πάπας & Πατριάρχης Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, ο παραγωγός & υψηλής ποιότητας κινηματογραφιστής κος Γιώργος Σγουράκης, καθώς επίσης και ο εικαστικός κος Ρουσσέτος Παναγιωτάκης.
Οι προσκεκλημένοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, διασκέδασαν με κρητική μουσική και χορό, ενώ παράλληλα, απόλαυσαν πλούσια κεράσματα πάντα με τη γνωστή κρητική φιλοξενία, τον επαγγελματισμό και την ευγένεια των πληρωμάτων της ΑΝΕΚ LINES.  

Η ΑΝΕΚ, ακόμα και σε δύσκολες εποχές, πιστή στο χειμωνιάτικο ραντεβού των κρητικών σωματείων, υποδέχεται φιλόξενα Κρήτες και φίλους της Κρήτης, ταξιδεύοντας οράματα και πολιτισμό!